pis67 Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2276 Opublikowano 19 Października 2014 A zapomniałem o pieprzu grubo mielonym - 2g na kilogram warzyw i jeden dwa goździki na dno słoika.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-378007 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2277 Opublikowano 21 Października 2014 Fotki wyrobu z szynkowarki, pierwszy raz robiłem to w tym roku.... i ostatni - popytu brak. A wieczorkiem coś na jutrzejszy obiad wstawiłem do piekarnika. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-378412 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #2278 Opublikowano 21 Października 2014 Bolsza ta mielonka Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-378416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #2279 Opublikowano 23 Października 2014 Oj tam no taka 4-5kg jak to z porządnej mandoliny Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-378722 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #2280 Opublikowano 23 Października 2014 Ważne, że plasterek przykrywa bułkę posmarowaną masłem. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-378725 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #2281 Opublikowano 23 Października 2014 A co to to na ten obiadek? Zapiekanka jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-378726 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2282 Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) A co to to na ten obiadek? To są.... Zrobiłem też.... Smalec też był na imrezę u Jana.... Bumerang... Edytowane 26 Października 2014 przez EAnna Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-379359 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2283 Opublikowano 26 Października 2014 A tu przekrój .... dokonałem rozbioru z podziałem.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-379494 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2284 Opublikowano 28 Października 2014 A dziś krakowska zawitała do wędzarni.... Nie parzyłem - upiekłem - trochę oszroniona popiołem.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-379818 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2285 Opublikowano 29 Października 2014 Przekrój krakowskiej i kabanosy, które doszły nad wyraz szybko.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-380104 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2286 Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Z ostatniej chwili .... Edytowane 5 Listopada 2014 przez EAnna Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381181 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2287 Opublikowano 2 Listopada 2014 A rożki z jakim nadzieniem? Twój wyrób czy Twojej LP ? Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381187 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2288 Opublikowano 2 Listopada 2014 A rożki z jakim nadzieniem? A to ja robię - nadzienie- mięsko, pieczarki, cebula, zielone koper i pietruszka, ciasto francuskie - kupiłem.... A barszcz czysty też sam.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381188 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2289 Opublikowano 2 Listopada 2014 Spróbuj kiedyś zrobić taki farsz - posiekane drobno (siekane koniecznie) podudzia z kurczaka do tego podsmażona i ładnie skarmelizowana cebula, jedno jajko i bułka tarta. Jest to moja idąca na łatwiznę wersja tatarskich kibinai. Wymiatają... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381202 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojo Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2290 Opublikowano 2 Listopada 2014 Tusiaczek czy te podudzia są surowe i dopiero ten farsz dochodzi podczas pieczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381203 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2291 Opublikowano 2 Listopada 2014 Dokładnie tak. 30 minut w cieście w piekarniku idealnie im wystarczy. Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381205 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2292 Opublikowano 4 Listopada 2014 Spróbuj kiedyś zrobić taki farsz - posiekane drobno (siekane koniecznie) podudzia z kurczaka Nie ma opcji, ciasto francuskie - piekę 18-20 minut, surowy kurczak mi szkodzi. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2293 Opublikowano 4 Listopada 2014 Spróbuj spróbuj... najwyżej wywalisz i będzie na mnie. Ale myślę a właściwie jestem pewien że nie wywalisz :-) 200 stopni i 30-35 minut jakby co :-) Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2294 Opublikowano 5 Listopada 2014 Na drugim zdjęciu "z ostatniej chwili" na przekrojach jest taki zielony blask.Od czego to się robi? Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381654 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piksiak Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2295 Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Też tak mam na polędwicy, może to od niższej temperatury parzenia? Edytowane 5 Listopada 2014 przez piksiak Cytuj Piksiak Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381658 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2296 Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Spróbuj spróbuj... najwyżej wywalisz i będzie na mnie. Ale myślę a właściwie jestem pewien że nie wywalisz :-) 200 stopni i 30-35 minut jakby co :-) Nie dam rady - francuskie - 20 minut i gotowe. Na drugim zdjęciu "z ostatniej chwili" na przekrojach jest taki zielony blask. Od czego to się robi? Co to jest? To blask zielono złoty - mam tak prawie za każdym razem... może to od niższej temperatury parzenia? Polędwicy nie parzę.... surowa to jest to. A dziś smalec o smaku pizzy margarity. jeszcze ciepły Edytowane 5 Listopada 2014 przez pis67 Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piksiak Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2297 Opublikowano 6 Listopada 2014 To blask zielono złoty - mam tak prawie za każdym razem... może to od niższej temperatury parzenia? Polędwicy nie parzę.... surowa to jest to. A w jakiej temperaturze wędzisz? Cytuj Piksiak Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381845 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2298 Opublikowano 6 Listopada 2014 Nie dam rady - francuskie - 20 minut i gotowe. Spróbuj mówię Ci po dobroci Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-381848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2299 Opublikowano 6 Listopada 2014 A w jakiej temperaturze wędzisz? W jakiej się da, naturalnej trochę wyższej niż temp. otoczenia. Spróbuj mówię Ci po dobroci No dobra, ale jak będzie dostępny podwórkowiec pospolity. A smalec o smaku pizzy uzyskał pozytywne opinie degustatorów. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-382026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2300 Opublikowano 6 Listopada 2014 A smalec o smaku pizzy uzyskał pozytywne opinie degustatorów. A jak żeś go dosmaczał? Szczególiki mnie tutaj poproszę.... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/92/#findComment-382027 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.