Gonzo Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 31 Grudnia 2010 super pomysł! jestem ze śląska i od dłuższego czasu zastanawiałem się z kolegą gdzie kupić ładna i zdrową świnkę, a nie słoninę No to muszę Cię zmartwić :sad: , w tej śwince będziesz miał więcej słoninki a nie same "podeszwy" jakie teraz produkują. I pamiętaj tłuszczyk jest nośnikiem smaku. Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3768-dla-poczatkuj%C4%85cych-i-nie-tylko/page/3/#findComment-139961 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Przy sztukach mięsnych gdzie jest mało tłuszczu to szynki są blade nie wybarwione, a polędwice to namiastka polędwic ,blade rozłażące się mięśnie ,które potrzebują tylko jednej obróbki cieplnej. Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3768-dla-poczatkuj%C4%85cych-i-nie-tylko/page/3/#findComment-139981 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.