Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

super pomysł! jestem ze śląska i od dłuższego czasu zastanawiałem się z kolegą gdzie kupić ładna i zdrową świnkę, a nie słoninę

No to muszę Cię zmartwić :sad: , w tej śwince będziesz miał więcej słoninki a nie same "podeszwy" jakie teraz produkują.

I pamiętaj tłuszczyk jest nośnikiem smaku.

 

Pozdrawiam :wink:

Carpe diem - raz kozie death

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3768-dla-poczatkuj%C4%85cych-i-nie-tylko/page/3/#findComment-139961
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Przy sztukach mięsnych gdzie jest mało tłuszczu to szynki są blade nie wybarwione, a polędwice to namiastka polędwic ,blade rozłażące się mięśnie ,które potrzebują tylko jednej obróbki cieplnej. Pozdrawiam
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3768-dla-poczatkuj%C4%85cych-i-nie-tylko/page/3/#findComment-139981
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.