arkadiusz Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Czy robiąc pasztetową z poniższego przepisu mielimy tylko wątrobę czy również skwarki i cebulę?.Ja bym zmielił wszystko ,żeby miało konsystencję pasztetowej.Co na to autor przepisu.? http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=737 Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4386-pasztetowa-ze-skwarek/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Odpowiadam.Cytat "Następnie przepuszczamy... oczkach, po czym dodajemy cebulę i skwarki."Rzeczywiście wyraźnie nie jest napisane, czy mieli całość, czy część. Mielimy wszystkie składniki.Udanego wyrobu. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4386-pasztetowa-ze-skwarek/#findComment-119444 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Bzyk Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 A odnośnie tego przepisu czy cebula jest surowa?? A może ja parzymy lub zeszklimy??Nie dopatrzyłem sie w przepisie. Wydaje mi sie ze powinna być poddana obróbce termicznej ale rożnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4386-pasztetowa-ze-skwarek/#findComment-119459 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4386-pasztetowa-ze-skwarek/#findComment-119466 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papla Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 A odnośnie tego przepisu czy cebula jest surowa?? A może ja parzymy lub zeszklimy??Nie dopatrzyłem sie w przepisie. Wydaje mi sie ze powinna być poddana obróbce termicznej ale rożnie bywa. Surowa, szybka wątrobiana jest po dokładnym wymieszaniu składników gotowa do spożycia. Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4386-pasztetowa-ze-skwarek/#findComment-119518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.