Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Maxell. wielkie dzieki za płytke.Znalazłem tam super receptury i przepisy.wielką uwagę poswieciłem przepisom na wyrób kiełbas.film z rozbioru pułyuszy bardzo praktyczny ic przydatny.klasyfikacja miesa, a nawet jak prowadzic nóz podczas rozbioru.super.
człowiek całe życie się uczy,a i tak "głupi" odchodzi
  • Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Podłączam się z prośbą o hasło. Na temat rozbiórki i klasyfikacji nie wiem nic :((

[ Dodano: Sob 21 Sty, 2012 19:27 ]

Dodam jeszcze adres: red_ali@gazeta.pl

• 2 miesiące temu...
Czy ktoś mi może podać link, abym mógł to ściągnąć? Mam już hasło jednak jakoś nie mogę się odnaleźć ...

Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....

Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto :D

Czy ktoś mi może podać link, abym mógł to ściągnąć? Mam już hasło jednak jakoś nie mogę się odnaleźć ...

Jak będziesz miał problemy, to chętnie Ci podeśle gotowy materiał. Oczywiście za zgodą Moderatorów..

pzdr. serdecznie :smile:

Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa ..
Poproszę o link i hasełko na adres:michal_wacek@o2.pl

Mobilek

GG9068840

Skype.michal-mobilek

Drogi-one prowadzą Cię do domu ? Nie one są Twoim domem na których codziennie żyjesz....

ponawiam proźbę o hasło, ponieważ go nie otrzymałem... na adres: marekcicha@neostrada.pl

dziękuję...

Kolego jak tu napiszesz to Twoja prośba będzie zrealizowana :wink:

Maxell napisał/a:

2. Rozpakować hasłem..... (hasło do uzyskania poprzez moją pocztę maxell11@wp.pl )

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Witam wszystkich , czy ktoś nie wie co dzieje się z Maxellem pisałem do Niego o hasło na meila oraz na PW i do tej pory nie ma odpowiedzi a było to jeszcze przed świętami.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.