Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam Kochani, ale hasło do rozpakowania plików otrzymacie tylko od Maxell-a albo od Moderatorów naszego forum. Prosze więc do tych osób składać zapytania. :grin:

Pozdrawiam serdecznie :wink:

Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa ..
  • Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

hasło do rozpakowania plików otrzymacie tylko od Maxell-a albo od Moderatorów naszego forum.

Od moderatorów niestety nie otrzymacie.

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

Gregtom, "a może poszli do lasu"..... - tak było ustalone i koniec kropka :rolleyes:
Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/
  • 2 tygodnie później...

o linka i hasło

już wiele razy było tu pisane że tylko i wyłącznie pisząc na pocztę Maxell'a (nie na PW) można je otrzymać. 73!
Wiedzy nigdy za wiele, nawet tej na chwilę obecną pozornie nieprzydatnej.

jeszcze jedno. czy któryś z kolegów byłby tak uprzejmy i umieścił płytkę na innym serwerze niz Rapidshare? nie mam konta premium na rapidzie i tranfer każdego pliku (700MB) przy slabym laczu internetowym, ktore posiadam (czeste reconnecty) uniemozliwia mi jej sciagniecie (rapid ma to do siebie, ze jak sie przerwie sciaganie - np. wskutek reconnecta - to zaczyna sciagac od poczatku).

z gory dziekuje

• 3 tygodnie później...
podnoszę temat... czy któryś z kolegów mógłby wrzucić zawartość płytki na jakiś szybki serwer (byle nie rapidshare, bo z niego nie idzie plików pobrać - słaby transfer). z góry dziękuję.
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

tez bym bardzo zapragnal takowa plytke

[ Dodano: Czw 13 Wrz, 2012 14:33 ]

aaa juz znalazlem ale zeby to sciagnac to graniczy z kosmosem ta predkosc pobierania

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
I ja też poproszę o informacje o w/w płytkę i informacje o płatności i takie tam co dalej potrzeba :D
wszystkiego smacznego
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Maxell, czy mogę również prosić o hasło do płyt. Również dopiero początkuję, a co za tym idzie, z chęcią poszerzyłabym swoją wiedzę praktyczną jak również teoretyczną.

Mój mail: agabilus@wp.pl

Z góry bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)

Hasełko wysłałem na PW.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.