mm2548 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 24 Maja 2011 Witam. Pytanie jak w temacie, zostało mi trochę boczku wędzonego (sparzony i zamrożony, dość tłusty) i tak myślę że dodam go do następnej kiełbasy. Co o tym myślicie Panie i Panowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5649-w%C4%99dzony-boczek-do-kie%C5%82basy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 24 Maja 2011 Myślę że "kleju" to on nie da i się będzie rozwarstwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5649-w%C4%99dzony-boczek-do-kie%C5%82basy/#findComment-160801 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 24 Maja 2011 A nie lepiej zmielić i będziesz miał '' smarowidło '' do chleba. :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5649-w%C4%99dzony-boczek-do-kie%C5%82basy/#findComment-160808 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 24 Maja 2011 Co o tym myślicie Panie i Panowie ?? Kiepski pomysł.Nie lepiej zrobić jajecznicę albo ugotować grochówke.? Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5649-w%C4%99dzony-boczek-do-kie%C5%82basy/#findComment-160820 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodi Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 24 Maja 2011 Jak byłem w wojsku w Szczecinku to takie smarowidło dawali. Pycha Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5649-w%C4%99dzony-boczek-do-kie%C5%82basy/#findComment-160828 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 24 Maja 2011 tak myślę że dodam go do następnej kiełbasy Jest taka kiełbasa, do której dodaje się boczek wędzony, wprawdzie nie mrożony, ale jaka, dowiesz się po przeczytaniu wielu postów forum. Powodzenia w poszukiwaniu. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5649-w%C4%99dzony-boczek-do-kie%C5%82basy/#findComment-160829 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm2548 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 25 Maja 2011 A nie lepiej zmielić i będziesz miał '' smarowidło '' do chleba. :grin: zacytuję naszego wielkiego wodza: "... tegom kciał'..." dziękuję za podpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5649-w%C4%99dzony-boczek-do-kie%C5%82basy/#findComment-160900 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.