pokemon15 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 10 Maja 2012 Jak Tobie zostaje 1.5L wywaru jak w przepisie jest 1.5L wody,starszy, ja daje tyle wody, żeby mi mięso było lekko przykryte, zalezy też od garnka, no i wiesz... ja nigdy nie robię 100% wg przepisu... Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5793-pasztet-wgprzepisu-wnuczka/page/2/#findComment-217237 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 10 Maja 2012 ja nigdy nie robię 100% wg przepisu... Bo Stary Wyga już, ja za pierwszym razem robię wg. instrukcji, a potem wiem co i jak :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5793-pasztet-wgprzepisu-wnuczka/page/2/#findComment-217243 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 11 Maja 2012 ja nigdy nie robię 100% wg przepisu... A chyba, że taaak, ja się sugerowałem tym, że wg przepisu robiłeś :grin: :grin: Widzisz ZbójuNastępną razą zrób ściśle wg przepisu, zmierz ile wywaru Ci zostało po parzeniu i kolejne parzenia będziesz robił już w większej ilości wody, a przed dodaniem składników sobie odmierzysz odpowiednią ilość wywaru i będzie oki Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5793-pasztet-wgprzepisu-wnuczka/page/2/#findComment-217268 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.