izetta Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #276 Opublikowano 15 Września 2013 no dobra, to co mi radzicie? w 200oC wyszły twarde z wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6082-pieczywo-bu%C5%82ki-starej-daty/page/12/#findComment-301344 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #277 Opublikowano 15 Września 2013 Nie wiemy czy Twój piekarnik właściwie pokazuje temperaturę (czy prawidłowo działą termostat).. poza tym domowe piekarniki maja to do siębie że szybko w nich spada temperatura....zrób może najpierw test aby mieć pewność ze piekarnik "nie oszukuje" ile czasu piekłaś swoje bułeczki? jeśli wszystko jest ok to ja wrzuciłbym do nagrzanego do 230stopni i zmniejszył ustawienie termostatu do 210-220 stopni bez termoobiegużadnego parowania czy smarowania..... pozostaje jeszcze kwestia samego przygotowania ciasta i nie wiem czy przypadkiem od tego nie powinniśmy zacząć :rolleyes: Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6082-pieczywo-bu%C5%82ki-starej-daty/page/12/#findComment-301346 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izetta Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #278 Opublikowano 15 Września 2013 abratek, możesz mieć racje. Może jednak za mało urosły.... NO nic, pierwsze koty za płoty. Postaram się następnym razem dłużej je pogarować... Dziękuję kochani, że mi tak pomagacie W sumie to spód miały pyszny, bo smakował właśnie tak jak bułki z mojego dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6082-pieczywo-bu%C5%82ki-starej-daty/page/12/#findComment-301368 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.