Skocz do zawartości

Osuszanie


qwiqweq

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

wilgotność powietrza nie sięgała do 100%.
Niestety TAK  mgła, ale temat ogarnięty , 4,5 h osuszania zęby zacisnąłem i  warto było  :thumbsup:   

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

I to jest świetny przykład, a raczej odpowiedź na często zadawane pytanie: jak długo osuszać/wędzić?

 

Osuszamy tak długo jak trzeba...

Wędzimy do koloru...

 

Swoją drogą Muski - gratuluję wytrwałości!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Przypadkiem wilgotność powietrza nie sięgała do 100%.

To może być powód też tak miałem ,ale dałem radę :) 


[Dodano: 06 lis 2020 - 13:45]

 

 

Niestety TAK  mgła
 

Zdarza się na to nie mamy wpływu ,ale jak napisałeś temat jest do ogarnięcia  :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

 

 

Najlepiej jak powisi jakiś czas w temperaturze pokojowej.
Z nawiewem wentylatorkiem   :thumbsup:

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.