Muski Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 31 Października 2020 wilgotność powietrza nie sięgała do 100%. Niestety TAK mgła, ale temat ogarnięty , 4,5 h osuszania zęby zacisnąłem i warto było Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grim_reefer Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 31 Października 2020 I to jest świetny przykład, a raczej odpowiedź na często zadawane pytanie: jak długo osuszać/wędzić? Osuszamy tak długo jak trzeba...Wędzimy do koloru... Swoją drogą Muski - gratuluję wytrwałości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw21 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 6 Listopada 2020 Przypadkiem wilgotność powietrza nie sięgała do 100%. To może być powód też tak miałem ,ale dałem radę [Dodano: 06 lis 2020 - 13:45] Niestety TAK mgła Zdarza się na to nie mamy wpływu ,ale jak napisałeś temat jest do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booohigh Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 23 Października 2022 Jaką dajecie temperaturę osuszania mięsa do wędzenia na zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azizi Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 23 Października 2022 Najlepiej jak powisi jakiś czas w temperaturze pokojowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 23 Października 2022 Najlepiej jak powisi jakiś czas w temperaturze pokojowej. Z nawiewem wentylatorkiem Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.