andrzej k Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #476 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dzisiaj trochę kaszanki i leberki . :smile: . Kiełbaska na biało parzona dzisiaj , rodzicom należy zawieźć . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-263566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #477 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dzisiaj czyli wczoraj trochę sera zrobiłem , bo nie samym mięsiwem się żyje :grin: :lol: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-263946 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #478 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Wczoraj przy okazji robienia sera , zrobiłem ricottę z czubricą czerwoną . Smak super zresztą już kiedyś robiłem . :thumbsup: :grin: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-264570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij #479 Opublikowano 29 Stycznia 2013 andrzeju... nic w twoim temacie dawno nie napisałem... nie zabrałem głosu... bo po co... chyba to zrozumiesz... przyjacielu... PS. jak byś robił kaszankę, to na 0,5l krwi się piszę... ale w butelce... Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-264728 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #480 Opublikowano 29 Stycznia 2013 PS. jak byś robił kaszankę, to na 0,5l krwi się piszę... ale w butelce... Artur Pogadaj ze Zbójaszkiem ma nadmiar . Jeżeli nie to oczywiście będzie w butelce dostarczona . Gorąco pozdrawiam i do miluśkiego Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-264745 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij #481 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Nie znam się na grupach krwi ,ale gdyby ktoś potrzebował 0 Rh- , służę. Pozdrawiam Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-265004 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #482 Opublikowano 4 Lutego 2013 Mam zaszczyt smakować pyszne serki Andrzejka dzisiaj w pracy :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266159 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #483 Opublikowano 5 Lutego 2013 Żeby nie było że tylko na zlotach i nic więcej . :grin: Dzisiejsze dzieło :grin: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266437 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan b Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #484 Opublikowano 5 Lutego 2013 Żeby nie było że tylko na zlotach i nic więcej . :grin: Dzisiejsze dzieło :grin: Ale pyszności Andrzejku :clap: a ten tłuszczyk :thumbsup: , ja swoje dopiero w piątek będę peklował , nie wiem jak przeżyje te dwa tygodnie :shock: :grin: Cytuj Pozdrawiam bogdan b [ Apetyt rośnie w miarę wędzenia ] Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266443 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #485 Opublikowano 5 Lutego 2013 Żeby nie było że tylko na zlotach i nic więcej . :grin:Ale to już na kolejny zlot robiłeś ? :grin: :grin: Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266450 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #486 Opublikowano 5 Lutego 2013 Ale to już na kolejny zlot robiłeś ? Nie tusiaczku . To tak żeby rodzinka trochę miała :grin: Co do kolejnego zlotu , to jeszcze trochę i muszę mięsko zapeklować . :grin: Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266452 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #487 Opublikowano 5 Lutego 2013 Tłuzsczyku jak w sam raz ,nie za dużo i nie za mało.Wiązanie sznurkiem profesionalne. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266461 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #488 Opublikowano 5 Lutego 2013 Dzisiejsze dzieło :grin: ... :thumbsup: :clap: Arcy-dzieło... :clap: :clap: :clap: Pozdrawiam ! Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266469 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #489 Opublikowano 5 Lutego 2013 Tłuzsczyku jak w sam raz ,nie za dużo i nie za mało nestor kilka razy wędziłem polędwicę z tłuszczem i nawet ze skórą . Pierwszą miałem na Grzybozlocie . Była bardzo smaczna ale miejscowo tłuszcz był twardawy . Postanowiłem więc zdjąć część słoninki ze skórą . Teraz jest prima sort i tak już pozostanie . :grin: Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266470 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #490 Opublikowano 6 Lutego 2013 Żeby nie było że tylko na zlotach i nic więcej . :grin: Dzisiejsze dzieło :grin: Andrzejku nic więcej nie napiszę :clap: :clap: :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266611 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #491 Opublikowano 6 Lutego 2013 Andrzejku masz zdrowie i zawzięcie :clap: Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266612 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feederman Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #492 Opublikowano 6 Lutego 2013 Andrzej, wyroby extra, super zaje......to! :clap: I przebaczą mnie miłe panie. :blush: Cytuj Wszyscy ludzie różne! Jeden ja jednakowy...i ja BAŁT http://seatroutinpoland.e-fora.pl/index.php Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266636 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #493 Opublikowano 8 Lutego 2013 Ricotta z czubricą zieloną i papryką suszoną . Dzisiaj kupione pomimo że zima w pełni . Jak z takiego owocu nie zrobić naleweczki . :smile: Dzisiejsze wędzenie . :smile: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266967 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #494 Opublikowano 8 Lutego 2013 Andrzejk napisał''Dzisiaj kupione pomimo że zima w pełni . Jak z takiego owocu nie zrobić naleweczki ''Myślisz Andrzeju że do Bukowiny się przegryzie :grin: Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266968 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #495 Opublikowano 8 Lutego 2013 Myślisz Andrzeju że do Bukowiny się przegryzie :grin: Przykro :sad: ale takiej opcji nie ma . :smile: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-266970 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #496 Opublikowano 9 Lutego 2013 Dzisiaj rano wyjęty z siatek . Jednak dopiero na zdjęciu zauważyłem że jeden został w siatce . Ach ten pośpiech , zawsze jest złym doradcą . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-267062 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #497 Opublikowano 15 Lutego 2013 W wolnej chwili ukręciłem trochę serka . :smile: Jak to mówią : od przybytku głowa nie boli . :grin: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-268359 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulek Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #498 Opublikowano 15 Lutego 2013 Ślinka aż cieknie po brodzie :P Czy jest u Ciebie w wątku dokładny przepis na te cudeńka? Jeśli tak, postaram się poszukać... jeśli nie, prosiłbym o jakiś namiar na recepturę i sposób wykonania Cytuj Jedź tak, aby Twój Anioł Stróż nadążył za Tobą... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-268374 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #499 Opublikowano 19 Lutego 2013 Andrzejku, Królu złoty, dzięki za "dokarmianie" serkami Zbója na kursie :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-269460 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #500 Opublikowano 19 Lutego 2013 Andrzejku, Królu złoty, dzięki za "dokarmianie" serkami Zbója na kursie :D Nauka to ciężka praca więc należy dobrze zjeść . :grin: W razie co to znam adres , mogę zawsze dosłać . Pilnuj p. doręczyciela jeszcze w tym tygodniu :grin: :lol: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/20/#findComment-269472 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.