Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam zrobić mieloneczkę i właśnie specjalnie na tą okazję kupiłem wspomnianą osłonkę termokrczliwą. Mam pytanie do Was praktyków, amianowiccie; jak napychać taką osłonę? i czy jak nabiję mocniej i zwiążę to czy podczas parzenia nie pęknie ? moze należy napychac luźniej?

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein
www.multiplikator.pl

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6664-os%C5%82onki-termokurczliwe/
Udostępnij na innych stronach

Napychaj mocno.Przed nabijaniem namocz w wodzie o temp. pokojowej na 15 min., żeby trochę zmiękła.

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6664-os%C5%82onki-termokurczliwe/#findComment-199859
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.