jacak Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zamierzam zrobić mieloneczkę i właśnie specjalnie na tą okazję kupiłem wspomnianą osłonkę termokrczliwą. Mam pytanie do Was praktyków, amianowiccie; jak napychać taką osłonę? i czy jak nabiję mocniej i zwiążę to czy podczas parzenia nie pęknie ? moze należy napychac luźniej? Cytuj Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einsteinwww.multiplikator.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6664-os%C5%82onki-termokurczliwe/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan b Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 30 Stycznia 2012 jacak, Nabij normalnie ,osłonka zadziała jak szynko-war ,osłonki te są dosyć mocne -wytrzymają Cytuj Pozdrawiam bogdan b [ Apetyt rośnie w miarę wędzenia ] Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6664-os%C5%82onki-termokurczliwe/#findComment-199858 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Napychaj mocno.Przed nabijaniem namocz w wodzie o temp. pokojowej na 15 min., żeby trochę zmiękła. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6664-os%C5%82onki-termokurczliwe/#findComment-199859 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.