Sławek Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 26 Marca 2007 Czy kosci np odkrojone od schabu np na zupę przed wędzeniem peklujecie w solance czy bezpośrednio wędzicie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/686-ko%C5%9Bci-w%C4%99dzone/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 26 Marca 2007 ja pekluje razem z pozostałym mięsem i wędzę razem, bo dla samej kostki nie chce mi się rozpalać w wędzarni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/686-ko%C5%9Bci-w%C4%99dzone/#findComment-10597 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 26 Marca 2007 no tak ale jutro chce kupic półtusze z przeznaczeniem na kiełbasy a kości uwędzić i nie wiem czy lpiej je zapeklować do soboty czy wedzić takie surowe Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/686-ko%C5%9Bci-w%C4%99dzone/#findComment-10598 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chłop z warmii Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 26 Marca 2007 Lepiej zapekluj.zawsze tam jest trochę mięsa a chyba nie chcesz aby było szare. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/686-ko%C5%9Bci-w%C4%99dzone/#findComment-10599 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derex Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 26 Marca 2007 Sławek: :smile: z mojej strony to powinieneś zapeklować kości od schabu i karczku.Przynajmniej masz pewność, że nic ci się nie zmarnuje, kolorystycznie i smakowo... (barszczyk, kapuśniak, grochówka itp.) :tongue: :smile: Takie kości możesz sobie zamrozić (jak masz nadmiar). Wiele osób np. wędzi kości zasolone, ale to nie jest już to? :???: A decyzja należy do ciebie, co i jak. :smile: Cytuj Derex Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/686-ko%C5%9Bci-w%C4%99dzone/#findComment-10601 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.