Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Sławek: :smile: z mojej strony to powinieneś zapeklować kości od schabu i karczku.

Przynajmniej masz pewność, że nic ci się nie zmarnuje, kolorystycznie i smakowo... (barszczyk, kapuśniak, grochówka itp.) :tongue: :smile:

Takie kości możesz sobie zamrozić (jak masz nadmiar). Wiele osób np. wędzi kości zasolone, ale to nie jest już to? :???:

A decyzja należy do ciebie, co i jak. :smile:

Derex
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/686-ko%C5%9Bci-w%C4%99dzone/#findComment-10601
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.