tier Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #326 Opublikowano 12 Marca 2015 Bazyl, dodałem tylko kawałki sera z pleśnią (ok 1 łyżki) rozrobione w odrobinie mleka i dodane do reszty. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-411641 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #327 Opublikowano 12 Marca 2015 tu nie ma co się za bardzo cieszyć z tej pleśni jeżeli robisz inne sery w tym pomieszczeniu to mogą być kłopoty,zarodniki pleśni ,,przeskoczą,, na inne sery Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-411644 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #328 Opublikowano 12 Marca 2015 Właśnie grzebałem w lodówce i znalazłem .... trochę kombinowałem skąd, gdzie, dlaczego, po ile?już wiem .... zlot podlaski, ratujesz mnie Mistrzu kur.... trzecia fota nie do usunięcia za głupi jestem na ten silnik forum Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-411650 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #329 Opublikowano 12 Marca 2015 kur.... trzecia fota nie do usunięcia Wiesiek usunąć idzie :D . Tylko na serwerze zostanie Pozdrawiam serdecznie Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-411651 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #330 Opublikowano 12 Marca 2015 El Gregor, sery mam zawoskowane, ale w sumie masz rację na razie w obecności tegoż sera zrobiłem tylko jeden to może nic złego nie będzie, jutro ser wyniosę do innego pomieszczenia. Bwie, takie papryczki nadziewam ricottą, może jutro kilka słoiczków machnę dziś czasu brakło. A to wczorajsze koryciny czuć że rosną, do solanki wrzuciłem 20% i młoda gouda i jeszcze kilka wędlinek do domu zabrałem aby sfermentowały jutro zaszczepię białą pleśnią. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-411727 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #331 Opublikowano 12 Marca 2015 tu nie ma co się za bardzo cieszyć z tej pleśni jeżeli robisz inne sery w tym pomieszczeniu to mogą być kłopoty,zarodniki pleśni ,,przeskoczą,, na inne sery Albo na żoneczkę i będzie "UFO" Pozdrawiam Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-411728 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #332 Opublikowano 12 Marca 2015 Przywiozę Ci żoneczkę na zlot. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-411731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #333 Opublikowano 12 Marca 2015 takie papryczki nadziewam ricottą, moje ulubione Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-411737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #334 Opublikowano 13 Marca 2015 Dzisiaj salami testujemy, jest dobre jeszcze z miesiąc i będzie lepsze. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-412018 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #335 Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Piękna sprawa, super salami, plus zimna Perła, nie mogę opanować ślinotoku Edytowane 13 Marca 2015 przez gontek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-412025 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #336 Opublikowano 13 Marca 2015 Chyba Przemek padł bo nie odbiera telefonów z gratulacjami takiego wyrobu Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-412035 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #337 Opublikowano 13 Marca 2015 Dzisiaj salami testujemy, jest dobre Dobre, ale tłuste jak pierun, ile kalorii? Do piwka dobre.... Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-412084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #338 Opublikowano 13 Marca 2015 Dzisiaj salami testujemy, jest dobre Dobre, ale tłuste jak pierun, ile kalorii? Do piwka dobre.... Nic nie jest bardziej słone niż słonina od tiera wielkości cegły Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-412095 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #339 Opublikowano 16 Marca 2015 Korycin rozkrojony smak dobry mógł być odrobinę bardziej słony, solanka 20% i 12h to trochę za mało. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-413080 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #340 Opublikowano 16 Marca 2015 Korycin rozkrojony Optycznie piękny . . Gorąco pozdrawiam Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-413093 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #341 Opublikowano 16 Marca 2015 Bardzo ładny serek;) https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-413102 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #342 Opublikowano 16 Marca 2015 Normalnie jakby go korniki opanowały Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-413111 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #343 Opublikowano 16 Marca 2015 Korycin rozkrojony smak dobry mógł być odrobinę bardziej słony, solanka 20% i 12h to trochę za mało. Przemek wygląda super Pompką go pompowałeś że tyle dziur ma Co to jest to czarne pestki jakieś ? TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-413235 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #344 Opublikowano 17 Marca 2015 pestki jakieś Jak dla mnie wygląda to na czarnuszkę. Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-413261 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #345 Opublikowano 17 Marca 2015 Bazyl czarnuszka tak jak napisał bwie trochę negatywnie byłem nastawiony do tego sera ale z tym dodatkiem jest rewelacyjny. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-413268 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #346 Opublikowano 17 Marca 2015 Czarnuszka jest również fajnym dodatkiem do wypiekanego chleba, można ją wsypać do wyrabianego ciasta a można odrobinę posypać górę, mojej rodzinie to nie smakuje a mi owszem. Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-413288 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #347 Opublikowano 17 Marca 2015 Tier wspaniale, te dziurki cos cudownego. Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-413328 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #348 Opublikowano 17 Marca 2015 Ale pięknie żyjątka ser wyżarły, aż miło.... Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-413370 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #349 Opublikowano 25 Marca 2015 Dziś trochę salami zrobiłem, bardziej doprawiłem co by lepiej było czuć pieprz i kmin rzymski, przy okazji trochę palcówki na święta. Od poniedziałku tworzę sery o tym wkrótce, a jak wracałem z mlekiem widoki miałem jak na ostatnim zdjęciu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-415819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gen Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #350 Opublikowano 25 Marca 2015 jak wracałem z mlekiem widoki miałem jak na ostatnim zdjęciu Z Marsa mleko sprowadzasz? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/14/#findComment-415825 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi