zbig3133 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #701 Opublikowano 1 Marca 2013 Robercie, czas na diecie masz wypełniony samymi smakowitościami ale Tobie tylko pozostało :thumbsup: :clap: Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-271985 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #702 Opublikowano 1 Marca 2013 Halusiu, dziękuję pięknie za miłe słowa dodam, że 'malowanie' ukłonu w Twoją stronę na talerzu było najprzyjemniejsze :P bo palce lizałem :lol: Wiem wiem Robercie że to było najprzyjemniejsze'' wylizać ''mnie z talerza :grin: :wink: chciałem tylko w kwestii formalnej się spytać o dwie sprawy.. pierwsza to budyń - w którym momencie go robić.. czy zrobić i rozsmarować kiedy jest jeszcze ciepły?Dokładnie... budyń musi być jeszcze ciepły. Druga sprawa to krojenie gotowego wałka.. opornie to szło,Powiem Ci szczerze że nie miałam z tym problemów.. jak będę robić to postaram się w jakiś sposób to pokazać. Chcę powiedzieć że plastry z wałka drożdżowego kroję tuż przed układaniem na blachę. O ile dobrze pamiętam to używam do krojenia noża z ząbkami . Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-271986 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stef501 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #703 Opublikowano 3 Marca 2013 Przetestowałem większość (łącznie z francuskimi), i mnie najbardziej odpowiada sarepska z Kamisa. W innych wkurza mnie zbyt duzy dodatek cukru (czyt. słodzika).https://wedlinydomowe.pl/forum/images/smiles/icon_rolleyes.gif Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-272383 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #704 Opublikowano 8 Marca 2013 Wszystkiego najlepszego naszym Drogim Paniom :grin: z tej okazji pączusie z małym twistem.. Zacznijmy od 'marmolady' :lol: chciałem uzyskać maksymalnie skoncentrowany farsz mięsnopomidorowy.. wyszło bardzo ciekawe i wielofunkcyjne cudeńko.. Zacząłem od zmielenia karkówki na sitku 2mm i boczku na sitku 4mm - od razu na patelnię.. http://img706.imageshack.us/img706/3461/wytrawnepczki.jpg Najpierw duża ilość mięsa zaczęła się dusić.. w niczym to nie przeszkadza woda musi sobie spokojnie odparować (na dużym ogniu). A my ciągle rozdrabniamy łychą grudki.. http://img838.imageshack.us/img838/6493/wytrawnepczki1.jpg Kiedy woda wyparuje zostanie nam sporo tłuszczu.. mięsko powinno się w nim usmażyć na chrupko, ciemnozłoto. http://img19.imageshack.us/img19/852/wytrawnepczki2.jpg Wrzucamy całość na cedzak - z tłuszczu po dodaniu np. prażonej cebulki można uzyskać smalczyk.. co też uczyniłem mięsko wraca na patelnię. http://img547.imageshack.us/img547/7236/wytrawnepczki3.jpg Dodałem do niego na tym etapie przypraw zmielonych w młynku do kawy - sól, anyż gwiazdkowaty, kmin rzymski i garammasalę.. zmiksowałem z solą. Mięsko przysmażamy z przyprawami przez minutkę a potem dodajemy przecier pomidorowy (wyszło mi 1400g przecieru na jakieś 2kg mięsa). http://img829.imageshack.us/img829/8833/wytrawnepczki4.jpg Gotujemy to cacko 2 godziny uzupełniając od czasu do czasu brak płynu wrzątkiem. http://img152.imageshack.us/img152/2483/wytrawnepczki5.jpg Potem dodajemy melasę z trzciny cukrowej, czosnek w proszku i prażoną cebulkę http://img341.imageshack.us/img341/5423/wytrawnepczki7.jpg Smażymy jeszcze chwilę i doprawiamy do smaku.. można dodać czegoś kwaśnego np. kwasku cytrynowego, lub soku z cytryny i odparować. Odstawiamy bez przykrycia na godzinkę żeby wystygło.. dodatkowo odda z siebie jeszcze sporo wody. Potem wymieszać powstała 'skórkę' powierzchniową z sosem. http://img708.imageshack.us/img708/1910/wytrawnepczki8.jpg Jako lukier czy też smarowidło zblendowałem równe części tegoż aromatycznego nadzienia z majonezem.. dosyć dokładnie. http://img339.imageshack.us/img339/5295/wytrawnepczki9.jpg http://img11.imageshack.us/img11/4456/wytrawnepczki10.jpg TAKA MAŁA DYGRESJA - ten skoncentrowany mięsny i pomidorowy sos jest świetny do makaronu.. wystarczy ugotowac makaron 'na ząb', odcedzić zostawiając w garnku sporo wody i dorzucić łyżkę stołową (na osobę) tego koncentratu.. pogotować mieszając z 2 minuty i mamy perfekcyjny makaron w super smacznym sosiku do tego kawałek grillowanek karkówki http://img46.imageshack.us/img46/2764/wytrawnepczki11.jpg Wracamy do pączków.. Nadzienie trzeba lekko rozmazać łyżką.. żeby dało się ładnie nakładać. Ciasto na pączki z przepisu Abratka.. zachwalać nie trzeba :grin: dodałem tylko mniej cukru i inne aromaty - cumin, anyż i więcej soli. http://img845.imageshack.us/img845/3039/wytrawnepczki12.jpg http://img832.imageshack.us/img832/1708/wytrawnepczki13.jpg Dalej jedziemy według znanego wzorca z tym, że pączki z takim nadzieniem powinny się smażyć ciut dłużej - do ciemniejszej przeto barwy Jeden, którego spróbowałem - a był jasny z wierzchu - okazał się lekko surowy w środku.. a więc dłuższe smażenie smalec jakby ktoś pytał jest po gęsi.. a 'śmiotki' to majeranek, który mimowolnie odpadł.. http://img11.imageshack.us/img11/7831/wytrawnepczki14.jpg http://img849.imageshack.us/img849/5736/wytrawnepczki15.jpg http://img28.imageshack.us/img28/5289/wytrawnepczki16.jpg http://img40.imageshack.us/img40/2760/wytrawnepczki17.jpg Jeżeli wolimy pączki posypane cukrem pudrem... zmieliłem zwykły cukier z suszoną chilli wyszedł różowy cukier puder i chociaż w farszu było już sporo chilli to myślę, że bardzo to pasuje Pozdrawiam http://img404.imageshack.us/img404/9405/wytrawnepczki18.jpg http://img715.imageshack.us/img715/7931/wytrawnepczki19.jpg Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273407 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feederman Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #705 Opublikowano 8 Marca 2013 Pewny że smacznie. :thumbsup: :clap: Cytuj Wszyscy ludzie różne! Jeden ja jednakowy...i ja BAŁT http://seatroutinpoland.e-fora.pl/index.php Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273409 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #706 Opublikowano 8 Marca 2013 Nawiązując do pierwszego posta na tej stronie. Wczoraj w którymś z programów TV jeden z afro-amerykanów, młody chłopak, przetestował na sobie działanie małej, zielonej papryczki o współczynniku 1000000 w skali Scoville'a. Pomaga jedynie jakikolwiek produkt płynny na bazie mleka, a i to doraźnie. Było na co popatrzeć. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m. Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #707 Opublikowano 8 Marca 2013 A są papryczki jeszcze 2 razy bardziej ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273418 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stef501 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #708 Opublikowano 8 Marca 2013 [/quotehttps://wedlinydomowe.pl/forum/images/smiles/icon_rolleyes.gifhttps://wedlinydomowe.pl/forum/images/smiles/icon_pycha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273428 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #709 Opublikowano 8 Marca 2013 Maxell, dokładnie wiele osób mówiło mi, że najlepiej napić się zimnego piwa albo coś mocniejszego bo alkohol najlepiej 'rozpuszcza' kapsaicynę. może i tak, ale jeśli chodzi o pieczenie to bąbelki z piwa podrażniają i mocniej pali - tym bardziej z palącym mocnym alkoholem A kochane mleczko (najlepiej tłuste) działa na dwa sposoby - posiada białko (kazeinę), która wiąże kapsaicynę i usuwa ją z ust.. na dodatek sama tłustość mleka pomaga a i to doraźnie.powiedziałbym, że wprost proporcjonalnie do stężenia kapsaicyny w papryczce :P po słabej jeden łyk załatwia sprawę... średnio mocna - trzeba popłukać chwilę.. mocna/b.mocna - pół godziny albo więcej płukania.. megaostrej jeszcze nie testowałem :lol: A są papryczki jeszcze 2 razy bardziej ostre.nie tak dawno to było nieco ponad milion w skali Scovilla, teraz: "Stworzony przez firmę The Chilli Factory szczep papryki chili nazwany Trinidad Scorpion Butch T zdobył rekordowy wynik 1.463.700 SHU." czysta kapsaicyna ma 16 000 000 z tego co pamiętam.. i nie nadaje się do spożycia Do tych pączków wziąłem ususzoną w domu, łagodną pepperoni.. do farszy Birds Eye. Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273430 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #710 Opublikowano 8 Marca 2013 Trochę mnie zamotałeś Czy te pączki z farszem mięsnym i na ostro ? Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273450 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #711 Opublikowano 9 Marca 2013 Trochę mnie zamotałeś Czy te pączki z farszem mięsnym i na ostro ? :grin: Tak ..były :P bo już ich nie ma Pozdrawiam :grin: Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273560 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #712 Opublikowano 9 Marca 2013 Jakoś nie mogę sobie wyobrazić połączenia pączków z farszem mięsnym, ale wierzę że były ....pyszne. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273664 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszubka33 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #713 Opublikowano 9 Marca 2013 miro, a nie jadasz pasztecików , krokietów , bułek z nadzieniem np serowym. Ciasto na takie pączki robi się bez dodatku cukru i wanilii . Naleśniki też się je na słodko i słono ,kwestia dobranie odpowiednich składników . Cytuj Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #714 Opublikowano 9 Marca 2013 Kaszubka bez cukru mówisz Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273669 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszubka33 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #715 Opublikowano 9 Marca 2013 Chodziło mi o ciasto , cukier na wierzchu to wariacja Pana B. :grin: Ja osobiście bym nie sypała cukrem pudrem . Cytuj Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273694 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #716 Opublikowano 9 Marca 2013 Kaszubka ja tam nie raz robiłem ciasto na krokiety czy naleśniki bez cukru, ale farsz mięsny + ostra chili i jeszcze cukier na posypkę ..... no to już moja wyobraźnia tego nie ogarnia.Temu zapytałem. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273765 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #717 Opublikowano 9 Marca 2013 miro, a robiłeś/jadłeś np golonkę w miodzie? albo pikantne skrzydełka w miodzie? - połączenie tych smaków wcale się nie wyklucza ... to tylko kwestia gustu Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273785 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #718 Opublikowano 9 Marca 2013 A pewnie że robiłem.Jednak pączki z cukrem + farsz mięsny sorry ale jakoś mi nie siada. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273788 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renesi Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #719 Opublikowano 9 Marca 2013 Ulala kolejna wariacja kulinarna Pana Boczka pączki mięsne z cukrem :lol: Cytuj Świat jest na tyle duży, żeby zaspokoić potrzeby wszystkich. Ale zawsze będzie za mały, by zaspokoić chciwą jednostkę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273793 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #720 Opublikowano 9 Marca 2013 miro, ale Boczek zmniejszył ilość cukru - a że w orginale i tak go nie ma zbyt dużo to de facto takie ciasto nie bedzie za słodkie :wink: i smaki sie zrównoważą - są jednak osoby którym żadna słodycz w potrawach nie odpowiada :rolleyes: Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-273794 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatita Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #721 Opublikowano 11 Marca 2013 PanieBoczku, zapomniałam sie pochwalić ! Dzięki Tobie zrobiłam majonez z przepisu majonez w słoiku. Mój małżonek powiedział, że już nie będzie jadał jego ulubionego Kieleckiego, bo ten mój jest smaczniejszy. Nawet nie wiecie jaki to komplement :grin:. Zrobienie tego majonezu to chwila monet :smile:. Jeszcze raz dzięki ! Cytuj Blog kulinarny: Kulinarne przygody Gatity Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-274079 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #722 Opublikowano 11 Marca 2013 zrobiłam majonezDzisiaj majonez mi się skończył. Nie mogę wyjechać bo drogę zawiało to może też sobie zrobię Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-274083 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatita Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #723 Opublikowano 11 Marca 2013 Koniecznie zrób ! W życiu już nie kupię gotowego ! Cytuj Blog kulinarny: Kulinarne przygody Gatity Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-274084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #724 Opublikowano 11 Marca 2013 Kochani wybaczcie :blush: zakręciłem się i nawet nie zauważyłem, że coś się dzieje Cukru do ciasta na pączki dodałem tylko tyle co do zaczynu, żeby ładnie wyrósł.. sporo więcej soli i przyprawy - tak, żeby ciasto miało wytrawny smak.. ale ciut słodyczy nadal by mu się przydało Cukier kryształ zmiksowany z suszoną papryczką chilli miał fajny smak - słodko ostry, który lubię i dobrze dopełniał całego pączka Ania świetny pomysł miała.. mogłem zamiast posypki z cukru pudru zrobić czekoladę z chilli.. wtedy smak byłby o wiele bogatszy teoretyzując.. użyłbym świeżej, nie za ostrej papryczki.. gorzką czekoladę 70% siup do kąpieli wodnej z drobno siekaną chilli, małym chlustem śmietanki, odrobiną masła i cukru pudru.. myślę, że byłoby trafione połączenie :P gatita, cieszę się bardzo :grin: :grin: :grin: choć to nie mój pomysł i sam nie wiem czy by mi się udało tak zrobić :P najważniejsze, że mężowi zasmakował :grin: Bazyl, powodzenia chociaż przy robieniu majonezu nie jest potrzebne Po tej gęsi zostało mi prawie 6 litrów rosołu z żelatyną.. (powinienem chyba galaretą nazwać) :grin: szkoda, żeby się miało zmarnować.. miałem smaka na więcej drobiu w galarecie po gęsi.. tyle, że takiego bardziej przyziemnego :lol: hehe a więc 2 kurczaczki, jarzyny i przyprawy poszły w ruch Po podgrzaniu galarety wpadły z wizytą 2 niewielkie kurczaczki :P smutno im było jakoś, więc sprosiłem towarzystwo - główkę czosnku na pół przeciętą, sporo skocznych ziarenek ziela angielskiego, dostojne liście laurowe.. no i żeby impreza była jak z hollywood prawdziwe gwiazdy! anyżu i niezłą laskę.. cynamonu http://img23.imageshack.us/img23/6764/kurczwgalarecie.jpg Przesyt słoności musiał zostać jakoś zredukowany.. pomógł pan cukier demerara i litr wody z dwoma saszetkami żelatyny.. wszystko gotowało się ma wolnym ogniu do miękkości.. oczywiście razem z marcheweczkami, pietruszeczkami i selere.. czkami? :lol: wyłożone do ostygnięcia http://img21.imageshack.us/img21/3406/kurczwgalarecie1.jpg Słoiczki nieużywane być nie mogą.. muszą na siebie zapracować :grin: na dno każdego poszedł surowy por, kukurydza konserwowa.. dalej krajane warzywa z rosołu i oddzielone od kości mięsko... no a na wierzch znowu dopełnienie warzywne.. http://img199.imageshack.us/img199/651/kurczwgalarecie2.jpg znalazłem też 700g boczku zapeklowanego na metkę cebulową Pisa :blush: :blush: :blush: zapomniałem o nim zupełnie.. więc poszło w słoiczki z czosnkiem, majerankiem, białym pieprzem i prażoną cebulką.. mama wyjeżdża a mi dieta na głowie siedzi i różki piłuje.. więc nie byłoby komu metki z pieczywem zjeść a tak mama weźmie sobie w delegacje słoiczki Sprawę dopełniły 2 godzinki pasteryzowania w dużym garze.. dlaczego aż 2? dla boczku, zeby mięciutki był a dla reszty, żeby pory się ugotowały i oddały zawartości pyszny smaczek może ciut za długo nawet.. ale źle się chyba nie stało. http://img405.imageshack.us/img405/1636/kurczwgalarecie3.jpg Stężały już w lodówce słoiczki wieczorkiem postaram się fotki przekrojów zrobić wyszło 14 słoiczków galaretki drobiowej i 3 słoiczki z boczkiem.. Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-274086 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #725 Opublikowano 11 Marca 2013 wyszło 14 słoiczków galaretki drobiowej i 3 słoiczki z boczkiemRobert ten garnek coś mały :grin: 100 l. trzeba było kupić :wink: Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/29/#findComment-274092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.