PanBoczek Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1251 Opublikowano 27 Września 2015 Zupka się zaczęła od wywaru wołowego - 5kg kości podpieczone w piekarniku 250*C, aż nabrały koloru i aromatu.Gotowane 2 dni, woda była oczywiście uzupełniana na bieżąco.Dnia trzeciego do wywaru zredukowanego o połowę powędrowały cesarskie suszone shitake (prosto z Hongkongu, niby nie Japońskie, ale bardzo fajnie pasowały). Gotowane cały dzień. Grzybki wyłowione a kapelusze pokrojone w plasterki i zamarynowane w oleju aromatyzowanym chilli, occie z wędzonym łososiem, sosie rybnym i sojowym.. oraz z chlustem syropu pomarańczowego. Dnia czwartego zupka została dosolona pastą Miso Dashi i wykończona sokiem z cytryny. Z 6l garnka został 1l zupy.. na zimno w formie zwartej galaretki, mięsko, szpik i dobroć wszelka posłużyły do farszu pierożkowego. Cały tłuszcz został oczywiście zebrany - bardzo pieczołowicie Także w zupie mamy: surową kapustę bok choy i pierożek. Każdy mógł dodać na wierzch różne kiełki, młodziuteńkie delikatne liście buraka oraz olej z prażonego sezamu. Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-447297 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #1252 Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) PB.. Jestes wielki.. Dania/fotki, jak w kalendarzu kulinarnym, i napewno te cacka powinny pojawic sie tez w kalendarzu WB 2016..Respekt.... Edytowane 27 Września 2015 przez Gregtom Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-447299 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1253 Opublikowano 27 Września 2015 Greg dowaliłeś... z dużego kalibru.. moja zbroja marna będzie, Twoje słowa przejdą wszędzie haha Absolutnie nie sądzę, żeby moje 'barahło' kiedykolwiek zdobiło Wasz zaje.. kalendarz Ktoś kto myśli, że wie wszystko.. nie wie nic.. ALE! ktoś kto nie wie nic.. może nauczyć się wszystkiego.. Takie małe przemyślenie moje po spotkaniu z naszym Pisem... 67,, a jakże miło by było takiego mentora mieć na stałe Dziękuję bardzo za miłe słowa.. ALE zaznaczam... kupiłem prosto z tajlandii składniki! zaje wszystko, jak trzeba.. oryyyginalnie.. mniejsza.. ryż super specjalny do sushi to była ciapa.. wywalona na kompost. To co goście jefli to ryś majki suśi ARO... z makjo. hahaaz solą, cukrem i octem jabłkowym.. wybaczcie.. Żałuję szczególnie grzechu posiadania małego mieszkania... nie wiem... najbardziej bym się cieszył jak całe forum miałoby zaparcie po tej surowej super rybce i ryżu haha Kocham Was k.. wszystkich.. i zapraszam do boczkowa jak Marek wrzuci fotkę, zrozumiecie ocb. Pozdrawiam kochani Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-447337 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #1254 Opublikowano 28 Września 2015 Robercik taka tajska zupka i sushi to moje klimaty "zazdraszczam" mega kolorowo, zdrowo i z pewnością smacznie PSSake (jap. 日本酒) nie widzę ... Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-447361 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1255 Opublikowano 28 Września 2015 Jacy goście, takie trunki, zbędne potem opatrunki, Główka cała, nic nie boli.. wódka przednia, łyczek coli.Wynalazki naszych Braci, na nich zdrowia nikt nie straci! Kilka flaszek, Królewskiej Pary a opadną Wam kopary Sake mit to jest Japoński, Słowian przełyk ma wszak koński, Strułby się, nie podniósł wcale, po wódeczek tej zakale, Na co po co i dlaczego, męczyć trupkę* mą i Jego? *woń Polskie, dobre i z radością, alkoholizm z bezkresnością, Jak masz pic to tylko nasze, i nie ważne jaką paszę, Na zagryszkę będziesz zjadał. Nikt od Wódki nie popadał. Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-447367 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #1256 Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) No Robercie mój kochanywierszyk cały przeczytanyPod wrażeniem jestem wielkimze Ci rym wychodzi miękki Jjesz gotujesz i rymujeszpotem gościom nadskakujeszGdy nałożę kiedyś drogiteż zawitam w Twoje progi Edytowane 28 Września 2015 przez roger Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-447369 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1257 Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) W moich progach Zawsześ milen Bracie, Zero paska i przepastne gacie. Żyć Waść nie dam, nie daruję, Jak Ci kiszek nie zrujnuję xD Rym się psuje, nie tak miętki.. Bliżej kaca - stan to dętki Avocado do sushi ważna sprawa.. polecam EKO, z czarną skórką.. reszta się na California Maki nie nadawała.. więc musiałem je jakoś spożytkować.. miękkie jak masełko i smaczne, ale prezentacyjnie lyyypa ... Tak więc.. kanapeczki ze smażonym oscypkiem i avocado.. mniamuśne wielce.. smak buraka zaje.. od tych kiełków oczywisty Guacamole meksykańskie, z habanero jest niebiańskie. Zostało farszu do pierożków, ciasta 2 płaty francuskiego... ot babeczki Pozdrawiam Ahh Mareczku... dzięki za ten boczek.. haha na prawdę wyborny!!! Edytowane 28 Września 2015 przez PanBoczek Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-447372 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #1258 Opublikowano 28 Września 2015 Chochlik plecie tęgim rymemGdy dzień wcześniej żartobliweMałe dawki trunków zacnychSię wchłonęło…. do kolacji… Małe dawki ilość już nieSzkieł obeschł, kiedy jutrznięKsiężyc witał lub pół jegoWięc na Zdrowie!.. mniej Smacznego… Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-447378 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1259 Opublikowano 28 Września 2015 Niech się twórczość żartobliwa dzieje... Jak ktoś pojmie, niech się śmieje xD Szła se mała biedroneczka, Spotkała Prezesa Mareczka,"Ratuj, ratuj, mnie okradli,Ci spółdzielcy mnie napadli!".Każden jeden na kolanko, Od Prezesa na śniadanko,Batów dostał co nie miara.PANIEEE PREZEESIE.. Toż to była stonka stara! Czy z zawiści czy z demencji, Z dobrych, szczerych Twych intencji, Kropek se wyłudzić chciała.. Bo sąsiadka jej je miała. Bierdoneczka.... Halo Halo, Hola! Hejże! Mam wszak słuchać tezy tejże? Sąsiad! Sąsiad! ..nie sąsiadka.Nie na rękę mi ta gadka.Kto obraża? Złoję dupska!!!Mnie Biedronia? głowę Słupska!? Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-447380 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1260 Opublikowano 8 Października 2015 Pomeksykujmy się troszkę znowu z Guacamole Składniki:6 dojrzałych i mięciuteńkich avocado2 średnio dojrzałe, acz nie mniej smakowite avocado 2 spore czerwone cebule2 dojrzałe pomidory 4 soczyste cytryny (oczywiście można wymiennie dodać limonki)1 pęczek natki kolendry (tak na garść sporą)1 średni ząbek czosnku odrobina szczypiorku (w oryginale nie ma, ale wg mnie komplementuje cebulkę i dodaje świeżości)1 płaska łyżeczka mielonego kuminu (kmin rzymski, absolutnie nie kminek )1/2 szklanki oliwy z oliwek extra prawiczek sól i odrobina cukru brązowego do smaku (będziecie zaskoczeni ile słonego i kwaśnego trzeba, żeby avocado zabłysło )1/2 papryczki habanero.. lub dowolną ilość jakiejkolwiek niebiańskiej ostrości a idzie to tak: Proponuję najpierw posiekać sobie drobno cebulkę, zetrzeć na grubych oczkach tarki pomidora (tak, żeby skórek nie było), posiekać drobniutko tą odrobinę czosnku, chilli (ja dodałem przefermentowane - blendowane) i szczypiorek.. Do innej (tym razem płaskiej) miski wyciskamy sok z cytryn, dodajemy sól, cukier i kumin. Avocado każdy pewnie wie jak się obiera, a raczej wyjmuje łyżką z łupinki.. bardziej dojrzałe 6szt traktujemy widelcem, ale niedbale - musza zostać grudki. Gładkie guacamole to grzech 2 mniej dojrzałe kroimy w dosyć drobna kostkę. Obieramy po jednym i rozdrabniamy, mieszając z sokiem z cytryny. Łączymy zawartość 2 misek, na koniec posiekana nie za dokładnie kolendra i sztafeta próbuję-doprawiam-próbuję-doprawiam(...) Polecam zbierać wiaderka po smietanach, serach itp fajnie się sprawdzają, kiedy trzeba zabrać gdzieś większe ilości sosów, sałatek...Po umieszczeniu w pojemnikach zalewamy oliwą z łoliwek i odstawiamy do lodówki, żeby się przegryzło. Najlepsze jest oczywiście następnego dnia Pozdrawiam P.S. Pojemniczki trzeba oczywiście odpowiednio oznakować wyjabcowane graficznie na potrzeby marketingowe Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-449030 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #1261 Opublikowano 8 Października 2015 ... wredne japko literkę ''N" oblazło... Wykon to wiadomo.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-449056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1262 Opublikowano 8 Października 2015 ..ale tam żadnego "n" nie ma Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-449089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1263 Opublikowano 31 Października 2015 Sylwuś mój drogi mi niechcący na fejsie przypomniał melodyję z dawnych lat.. Jacka Pesteczki xDlub też Jaquesa Pepina.. https://www.facebook.com/eeatrightnow/videos/1758666077692015/ Lizaki ze skrzydełek i luzowany kurczak... temat fajny do wędzenia będzie... Na szybko kurak zakupiony w Makro.. jakość marna bardzo. Skóra pocięta, mięso mało jędrne, ale wyszło soczyste i smaczne. Wizualnie leży, ale przynajmniej mam satysfakcję, że nie z mojej winy... Pan Pepin świetnie wszystko pokazał! Zaskoczenie wielkie jakie to wszystko proste, jak ktoś wyjaśni debilowi co i jak ^^ Brak nadzienia.. na zastępstwo dżem z chilli poza tym tylko sól i pieprz. Do lolipopów własna mieszanka przypraw do grilla/pieczeniowa. Pozdrawiam Btw. lolipopy i luzowanie wg rad Szefa Pepina to jakieś 30 min max Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-453546 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pools Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #1264 Opublikowano 31 Października 2015 Echhhh......... Robercik, nie przestajesz mnie zaskakiwać Jesteś wielki, jesteś nie do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-453607 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1265 Opublikowano 31 Października 2015 Pawełku nół koment,, zły i złyyyzłyWiem, że złe.... Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-453621 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1266 Opublikowano 5 Listopada 2015 Jak już wyżej wspomniałem chyba przesadzam ostatnio ze złym chilli...a życie robi mi jakieś dziwne niespodzianki, które jakoby naturalnie skłaniają mnie do dalszych nadużyć a to ktoś coś podrzuci (dzięki Pawełku, chyba będzie kolejna porcja pigwowcowego sosu chilli xD), a to coś znajdę.. albo przez pomyłkę zapakuję na zakupach 500g kolendry zamiast pietruszki Natka pietruszki wiadomo.. do wszystkiego fajna, zdrowa i w miarę neutralna.. a kolendra trochę wybredniejsza. Przyjaźni się najbardziej z sosem rybnym i chilli http://emotikona.pl/emotikony/pic/0sarcastic.gifPodobno tylko 10% ludzkości lubi lub toleruje (nie jestem pewien) smak natki kolendry - kiedyś nie tolerowałem, mama tak samo. Po prostu nie i już. Smakowała jak mydło-plastik, perfuma najgorsza i chciało się od niej.. wiadomo. Trik, żeby się przełamać i nauczyć kochać ten smak, to po prostu skok na głęboka wodę. Kolendry dać do oporu, ale w zestawieniu, które jest zbalansowane smakowo - mocne smaki, komplementujące się wzajemnie. Ostatnie danko BigMama oceniła 7.5/10, dla mnie 10/10 ^^ a kolendrą było przeładowane. Tajska sałatka z grillowaną wołowiną Pierwsze co nas interesuje.. a właściwie NIE interesuje to wołowina. Byle jaki kawałek (na zdjęciu rostbef) roztłuczony na płasko i zgrillowany bardzo mocno - jeżeli na patelni to proponuję na sporej ilości oleju i po wstępnym mocnym obsmażeniu rzucać mięsem przy palniku, żeby tenże olej się palił.. taki trik, który nadaje fajny lekko grillowy smak. Mięso idzie do odpoczynku a potem kroimy je w cienkie paski. Ma mieć mocny smak od obróbki termicznej, ma być gumowe/twarde i cienko pokrojone. Warzywa; wypestkowany ogórek i wypestkowany pomidor, jakaś sałata (u mnie lodowa), cebula pokrojona dosyć grubo (dymka albo szalotka, zwykłą trzeba najpierw wymiętosić z dressingiem, żeby pozbyć się ostrego smaku), natka kolendry (duuużo), szczypior od dymki i prażone orzeszki ziemne utłuczone w moździerzu. Dressing; dużo sosu rybnego, coś kwaśnego (limonka, cytryna, kwas mlekowy.. raczej nie ocet), dużo cukru, dużo chilli i czosnku. Opcjonalnie olej sezamowy, imbir lub trochę słodkiej musztardy. Drobno siekać albo zblendować wszystko razem. Łączenie składników jest na prawdę proste - wszystkie warzywa w misce, do nich gorąca wołowina, która podgrzewa kolendrę i wydobywa aromat.. od razu połowa orzeszków ziemnych i połowa dressingu, który wlewamy na wściekle gorącą patelnię po wołowinie, żeby zmienić smak czosnku i ogólnie całości. Wykładamy na talerz, posypujemy drugą częścią orzeszków (mają być nierówno utłuczone - niektóre wręcz na proszek a niektóre w prawie całych kawałkach) i każdy doprawia dressingiem (surowym, nie podgrzewanym) do smaku. Czemu ta wołowina ma być taka gumowata i twarda - nie wiem.. może dlatego, że jest jej mało i fajnie jest porzuć sobie te kawałki? Tak czy inaczej wersja tej sałatki z miękkim półkrwistym stekiem jest gorsza nie wiem co w tym jest za myk, może jakaś mądrość tkwi. Ostatnia fotka to zwykłe warzywa smażone z pastą curry (Mae Ploy - green curry paste). Doprawione sosem rybnym i karmelizowanymi w cukrze orzeszkami ziemnymi. Na ciepło wymieszane z natką kolendry - spożywane po schłodzeniu w lodówce. Sylwek zrób sobie takie warzywka z patelni pyszotka. Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-454453 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1267 Opublikowano 6 Listopada 2015 Trochę dreptania wczorajszego - mała dynia piżmowa skrojona obieraczką na wiórki, cebula i zalewa karmelowa; 0.5kg cukru na dosyć ciemny karmel, ok. 200g cukru potem, 0.5l 10% kwasu mlekowego, 0.5-1l wodymielony kumin, kardamon, pasta z imbiru, sól i po goździku do każdego słoika. Zobaczymy jak to wyszło, myślę że może być fajna sałatka jako dodatek do sera A więc i sera trochę w słoiki zamknąłem.. wzorując się na Spec Me Ajke od Wiesia (albański specjał) wziąłem ricottę i dałem jej lekko odleżeć.. tak żeby nabrała ciut kwasowości. Dosoliłem solą i sosem rybnym, dodałem fermentowane habanero zółte i zapakowałem do słoiczków. Zalałem olejem i dodałem suszony czosnek niedźwiedzi na wierzch. Zakręcone słoiczki poszły do gorącej wody i zostały tak do rana.. teraz będę liczył, że coś się z tym dobrego stanie...Sam nie wiem co - jak feta od Sylwka może.. zaminiła się w taki cudowny glutek w oleju.. ależ to było przepyszne. Zobaczymy czy coś z tej ricotty wyjdzie smarownego i smacznego. Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-454591 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1268 Opublikowano 6 Listopada 2015 Kolejny kurak wyluzowany i zapeklowany. Będzie nadziany łopatką i podgardlem, uwędzony i sparzony w próżni. Idzie coraz lepiej Kaszkę manną babcia sobie zażyczyła.. to i dla siebie zrobiłem, taką puszystą jak lubię.. Sekret tkwi w tym, żeby lekko zakwasić osłodzone mleko i ubijać trzepaczką cały czas do zagotowania i potem z kaszą. Dodałem pasty z imbiru, octu i soli (zakwaszenie malutkie), cukier i banana.. kaszy mannej jak zwykle na oko, żeby nie była za gęsta.Pianka działa cuda.. a przy okazji taka mleczna imbirowa pianka będzie pasowała do kilku dań. Tylko stabilizator by się przydał, ale co tam... lecytyna by się nadała? ale sojowa chyba to może nie xD Pozdrawiam a wygląda jak ubite białka, co nie? :P Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-454787 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #1269 Opublikowano 7 Listopada 2015 moze ubita smietana troche ustabilizuje ... Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-454854 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #1270 Opublikowano 7 Listopada 2015 Kolejny kurak wyluzowany Boczuś to jakaś rzeź a nie luzowanie https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1088-kurczak-bk-nadziewany/ http://www.wedlinydomowe.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=823&Itemid=4 Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-454858 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1271 Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Gonzuś... chylę czoła przed Tobą i Dziadkiem... macie rację - nie jest to tak zarąbiste... jak myślałem, że jest.. Postępowałem wg rad Jaquesa Pepina.. ale dziękuję Ci, że zwróciłeś uwagę na mój błąd. https://www.facebook.com/eeatrightnow/videos/1758666077692015/jak przygotowac drób.. Każdy może się mylić, ja mylę się chyba najczęściej z możliwych... taki już boczuch ze mnie następnym razem wezmę na warsztat sposób Szacownego Dziadka.. ufam, kocham i wiem, że nie zawiedzie Dziadka (naszego) bym w ciemno posłuchał w każdej kwestii. Pozdrawiam p.s. kaczka też niestety luzowana złą metodą proszę wybaczyć młodemu adeptowi Edytowane 7 Listopada 2015 przez PanBoczek Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-454894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #1272 Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Gonzuś... chylę czoła przed Boczuś, przede mną nie masz co.Sam jestem takim uczniem jak Ty, a pierwsze luzowanie robiłem właśnie według naszego, forumowego mistrza a nie "Żabina" Pepina. "A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi ", i luzowanie znają https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8833-luzowanie-gęsi/?hl=luzowanie Edytowane 7 Listopada 2015 przez Gonzo Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-454904 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #1273 Opublikowano 7 Listopada 2015 Co tu dużo mówić jesteś niesamowity,a wyroby ach palce lizać Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-454909 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1274 Opublikowano 7 Listopada 2015 Boczuś, przede mną nie masz co.Sam jestem takim uczniem jak Ty, a pierwsze luzowanie robiłem właśnie według naszego, forumowego mistrza a nie "Żabina" Pepina. "A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi ", i luzowanie znają Pan pijany jest... ja Pana nie słucham!Ja też pijany! Ja swoich słów nie słucham. o żesz.. mądrośc polega na słuchaniu każdego kto mówi mądrze... Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-454947 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #1275 Opublikowano 7 Listopada 2015 Specjalistą od luzowania kuraka jest moja LP Nawet skrzydełka mają farsz Ja za nerwisty jestem ... okostnił bym gnoja potem zwinął i zasznurował ;) Tapniete z GT-I9500 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/51/#findComment-454949 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.