DZIADEK Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 26 Maja 2012 Długie opracowanie ale warto przeczytać. http://www.foodscience.up.lublin.pl/page/struktura/katedra_miesa/sprawozdania/sprawozdanie-z-badan-podstawowych.pdf Jak to zrobić na końcu Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 26 Maja 2012 Długie opracowanie ale warto przeczytać.Dzięki Dziadku, bardzo ciekawe opracowanie, sam stosuję serwatkę z kefiru do zaszczepienia wędlin dojrzewających i powiem że to działa. Teraz mam też potwierdzenie uczonych. :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybiarzbobromir Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ma ktoś jeszcze tego pdfa na dysku? Z chęcią bym przeczytał ale już przepadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 6 Stycznia 2015 http://www.up.lublin.pl/files/food/katedra_miesa/sprawozdania/sprawozdanie-z-badan-podstawowych.pdf Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybiarzbobromir Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 6 Stycznia 2015 dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.