ANNAM Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 17 Września 2012 Odwazylam sie w koncu cos zrobic . Na zdjeciu juz tylko pozostalosc poledwicy. Dla mnie najwazniejsze ,ze domownikom smakowalo. Dziekuje ze jestescie tutaj i ja moge zrobic cos tak dobrego. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-238003 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuRu Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 17 Września 2012 No i gratulacje :-) Skoro tak mało zostało, to znaczy że pyszna ... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-238004 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 17 Września 2012 Dla mnie najwazniejsze ,ze domownikom smakowalo. O to właśnie chodzi :smile: Dziekuje ze jestescie tutaj i ja moge zrobic cos tak dobrego. My również się cieszymy że jesteś z nami . Zadymiaj zadymiaj śmiało . Do miluśkiego na zadymionym szlaku . :grin: :lol: Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-238008 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 17 Września 2012 :grin: bardzo ładnie uwędzona,soczysta i na pewno bardzo smaczna :grin: :thumbsup: :clap: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-238010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 17 Września 2012 Ania :clap: , nie ma się co dziwić ze tyle razy była próbowana , extra :thumbsup: :clap: Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-238012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 17 Września 2012 Anno.. Schowaj ten kawałek jak najszybciej bo zostanie Ci tylko sznurek pokosztować.. :grin: Bardzo ładny wyrób.. :clap: :clap: :thumbsup: Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-238016 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 17 Września 2012 Odwazylam sie w koncu cos zrobic . Na zdjeciu juz tylko pozostalosc poledwicy. Dla mnie najwazniejsze ,ze domownikom smakowalo. Dziekuje ze jestescie tutaj i ja moge zrobic cos tak dobrego.aniu, no w końcu !!! :thumbsup: Oj wcale taki mały kawałek do zdjęcia nie został :wink: Polędwice parzyłaś? A po tym kawałku sznurka można się domyślić, że całe sznurowanie było perfekcyjne :clap: :clap: :clap: Ale najfajniejsze jest to, rodzince smakowało Jeszcze zapytam, mięso wiadomo wieprzowe, czy nie masz jakiś kłopotów z nim? Chociaż w Australii to świnki chyba takie jak nasze... Mój znajomy był jakiś czas na wyspach obok i miał kłopot z mięsem miejscowych świń... inny smak itp, kiełbasy wędzonki wychodziły jakies dziwne w smaku...; Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-238027 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 17 Września 2012 Pokemon swinbie sa takie same u nas jak na calym swiecie. I biale i czarne i chinskie i mongolskie i....... ah, tego jest pelno. Najpopularniejsze nasze biale, chociaz teraz jest moda na hodowle na zewnatrz i wtedy sa czarne albo takie bialoczarne. Jest to uwarunkowane tym, ze latwiej i bezpieczniej zwierzeta z ciemna skora/owlosieniem zniesc naslonecznienie( zwierzeta tez dostaja raka skory, to juz udowodniono). Jedno co tutaj jest inaczej( ja zauwazylam) nie ma tak grubej sloniny, trzeba u hodowcy zamawiac jesli chce sie z gruba slonina. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-238129 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 17 Września 2012 Jedno co tutaj jest inaczej( ja zauwazylam) nie ma tak grubej sloniny, trzeba u hodowcy zamawiac jesli chce sie z gruba slonina.niestety ale u nas jest już tak samo :rolleyes: Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-238132 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 10 Października 2012 Zrobilam szczypior suszony. Wiadomo najpierw umyc i oczyscic: NAstepnie pokroic( ale nie zbyt drobno) trzeba pamietac ,ze to do suszenia: W lecie celbute susze na dworze na sloncu,jako ze jest dopiero wiosna tylko piekarnikmi zostal, wiec widac po szczypiorku ,ze suszony w piekarniku: A tutaj jak malo powstalo tego suszonego szczypiorku w stosunku do ilosci swiezego na pierwszym zdjeciu.Specjalnie wsypalam do dzbanka i jak sie przyjrzy ktos, to zobaczy 1 l miarka na plastyku. Jednak przechowuje w sloiku szklanym ,a nie w plastyku: Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-242659 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 10 Października 2012 Zrobilam szczypior suszony.Fajnie, ale nie lepiej Aniu posadzić dymkę czy inną cebulę w doniczkach i mieć świeżą ? Praktycznie przez cały rok... Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-242815 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 10 Października 2012 Pokemon, ja mam przez caly rok :grin: , a to zrobilam, bo trzebabylo grzadke pod ogorki oczyscic. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-242819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 15 Października 2012 Ok, pozazdroscilam wam tych grzybow przyniesionych z lasu.No, niestety na nasze jeszcze trzeba poczekac, ale..... dostalam male pieczarki. wiec zrobilam kilka sloikow, dlatego ze pozostaly mi ogonki od grzybkow, zrobilam, jednoosobowe sloiczki ,ktore pozniej daje sie tylko do omleta lub po prostu je do kanapki. Do tego dostalam od tesciowej chili( nigdzie nie moge znalezc nazwy tego diabla, goraca jak nie wiem co, kiedy ja robie, to w podwojnych rekawiczkach), zrobilam, w octowo-olejowej zalewie. A do tego za jednym zamachem korzen selera. wszytko na jednym zdjeciu. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-243419 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 21 Października 2012 Dzisiaj przy niedzieli dziewczyny zlozyly zamowienie na nalesniczki. To juz koncowka, bo byly jedzone na biezaco. Taki sam rozmiar bede robic na swieta krokietow z pieczarkami do barszczyku. tylko ilosciowo bedzie ich duzo wiecej. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-244692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 21 Października 2012 To juz koncowka, bo byly jedzone na biezaco. Annam.. Naliczyłem tych "końcowych naleśniczków", 60 sztuk.. :shock: Ile masz w końcu tych dziewczyn..?? :grin: Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-244718 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 21 Października 2012 To juz koncowka, bo byly jedzone na biezaco.annam !!! rany julek !!! Toż to całą armie można wykarmić !!! :shock: Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-244719 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 21 Października 2012 Dzisiaj w domu bylo tylko 3, ale czy widziales rozmiar tych nalesniczkow? Obok deski na ktorej sa, polozylam podelko od zapalek, aby rozmiar wyjasnic. A co doliczenia to dobrze policzyles, zostalo tylko 60 sztuk, a teraz juz i one zniknely :grin: Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-244722 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 21 Października 2012 Tyle roboty.... :clap: :clap: :clap: A co było w środku..??? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-244727 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 21 Października 2012 Te na slodko z dzemem, ale na swieta z grzybami beda. Duzo wiecej bede musiala zrobic,bo kiedy dochodzi do smazenia, to stoja nade mna jak sepy. Kiedy juz maja dosyc wtedy dopiero robie, to co zaplanowalam. Wiesz one sabardzo male i ciasto jest robione z dodatkiem wody sodowej,jest cieniutkie a zawijanie ich robie zwykle na cieplo. Przy krokietach jeszcze dochodzi pozniejsze obsmazanie w ciescie i bulce. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-244731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 21 Października 2012 kiedy dochodzi do smazenia, to stoja nade mna jak sepy. hi hi hi.. :grin: Czyli "Syzyfowa robota".. :lol: Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-244743 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 21 Października 2012 Witaj ANNAM, masz taką małą patelenkę czy kroisz większe naleśniki na te maleńkie cudeńka? Ps.Widziałem tak małe patelenki zespolone po 3 szt, do smażenia blinów. Pozdrawiam. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-244773 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 21 Października 2012 Taka mala, dlatego nalesniki wychodza rowne. Pozniej wstawie zdjecie patelni. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-244896 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 22 Października 2012 Wczoraj zrobilam kurczaka tym razem z papryką. Juz duzo razy robilam, jednak tym razem dodalam wlasnie podrobiona i ususzona papryke slodka, smak na kanapce(bez chleba tez mozna) jakby sie jadlo z papryka. Teraz wlasnie zrobilam zdjecie, bo pozniej moze nie bedzie co fotografowac> Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-245130 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 24 Października 2012 Moja wlasna pierwsza wedzona kielbasa. A jaka dobra, tak sie ciesz. Wiem, ze nie jest taka ladna i rowna jak wasze, ale smakuje wszytkim a nastepna juz bedzie lepsza i na pewno rowniejsza Jak zaczelam to na pewno sie nie zatrzymam .Juz kombinuje co nowego zrobic. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-245372 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 24 Października 2012 :clap: :clap: :clap: Aniu. Najtrudniejszy pierwszy krok .. ale go zrobiłaś . :lol: Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/2/#findComment-245373 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.