ANNAM Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #676 Opublikowano 29 Października 2014 A jak juz sobie swiezy chleb upieklam na sniadanie, to wyjelam moja konserwe rybna, ktora zrobilam niedawno i mam kanapke na sniadanie Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380161 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #677 Opublikowano 30 Października 2014 Aniu dobrze ze ja juz po sniadaniu, bo smacznie wygladaja chlebek i kanapka :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380175 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tusiaczkowa Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #678 Opublikowano 30 Października 2014 Annam spróbuję .Też już po śniadaniu z nowym chlebem . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #679 Opublikowano 30 Października 2014 Aniu a ta konserwa rybna to jaka rybka masz gdzies przepis ,mam sporo filetow ze szczupaka ,a to osciste paskudswo jakos trzeba przerobic na razie zrobilam tylko smazone w occie zeby smiekly te losci Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380264 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #680 Opublikowano 30 Października 2014 Electra ja robie ta konserwe z wedzonej ryby , robilam tez z pieczonej, ale wedze glownie do tego. Nastepnie widelcem rozrywam i oczyszczam z osci.. Na patelni podduszam na szklo cebule pokrojona w kostke, kiedy zmieknie, daje rybe wymieszam na to przecier i sok pomidorowy i taki kwasny sos on jest na ananasie oparty ( w zamian tego mozesz odrobine cytrynowego soku dac i troche wiecej cukru, poszperam to bedzie i przepis na ten sos ) ,odrobine cukru troche pieprzu i chilli, takie w kawalkach. To gorace do cieplych sloikow i zakrecam. Trzyma w lodowce. RZadko pasteryzuje, bo schodza od razu. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380339 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #681 Opublikowano 30 Października 2014 ten kwasny sos to cos jak "sweet and sour" na bazie soku z ananasa? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380344 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #682 Opublikowano 30 Października 2014 ten kwasny sos to cos jak "sweet and sour" na bazie soku z ananasa? TAk, taki. Mozesz kupny dac, tylko uwazaj, abys nie zakwasila za bardzo. Jak znajde ten przepis na niego ,to Tobie podesle. Robilam kiedys, kartka gdzies sie zwinela i jest bezpieczna, nie zginie. Tylko pytanie kiedy ja ja znajde Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #683 Opublikowano 30 Października 2014 Aniu umiem robic ten sos bo czesto robie do kurczaka ,ale jak znajdziesz to zawsze mozna cos udoskonalic ,dziekuje .bede musiala zrobic taka konserwe z lososia na cieplo wedzonego . Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380350 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #684 Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Electra , ja doslownie terazrobie ta konserwe naokraglo. Tylko wiesz, porcje ich robie w sloiczkach po musztardzie takie male. Nie lubie jak napoczete sloiki w lodowce stoja, a tak to jest porcja, a jak ktos chce to wezmie sobie 2 sloiczki Electra tylko pamietaj, abys tej ryby nie mielila, tylko zeby by7ly takie kawalki " flakes" w tej konserwie. Edytowane 30 Października 2014 przez ANNAM Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380357 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #685 Opublikowano 30 Października 2014 Aniu z jakiej ryby robisz te konserwy? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380361 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #686 Opublikowano 30 Października 2014 Aniu z jakiej ryby robisz te konserwy? Eli doslownie z kazdej , jaka kupie i tylko ze wedzonej. Ostatnio mialam bay trout https://www.google.com.au/search?q=bay+trout&espv=2&biw=1440&bih=775&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=MpVSVOr9L5Ls8AX0mYCIDg&ved=0CAYQ_AUoAQi pike https://www.google.com.au/search?q=bay+trout&espv=2&biw=1440&bih=775&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=MpVSVOr9L5Ls8AX0mYCIDg&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=pike nie wiem, jakie to po polsku i czy to nie tylko nasze ryby. Eli ale na prawde obojetne, robilam juz z pstraga z lososia i karpia. Chyba z karpia najbardziej mi pasowal (nu nas karp to takla smieciowata ryba ) Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380364 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #687 Opublikowano 30 Października 2014 Oj przepisik kupuję;)z makreli też powinno być dobre co myślisz?? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380370 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #688 Opublikowano 30 Października 2014 Oj przepisik kupuję;)z makreli też powinno być dobre co myślisz?? Morfeusz z kazdej ryby Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380373 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #689 Opublikowano 30 Października 2014 To sie pochwale, rzdkiewka z ogrodka na sniadanie Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380428 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #690 Opublikowano 31 Października 2014 Ślinka płynie i także przypominam sobie smak i zapach tych rogalików. Niestety w naszym domu pieczywa prawie żadnego nie konsumujemy. Zona ma celakię. Jak będę w Australii Aniu to wpadnie do Ciebie na te rogale! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380449 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #691 Opublikowano 31 Października 2014 Daj znac, to upieke , Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380577 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #692 Opublikowano 1 Listopada 2014 Wczoraj mialam male wedzenie. Cielecine. Jedna z koscia druga bez. Ta z koscia poszla do zamrazalnika bez parzenia, na inne czasy bedzie i dlatego zdjecia nie zrobilam. a ta druga juz zaczela ladnie znikac Jest soczysta i delikatna. Teraz jest u nas zeson na cielecine, nie wiem, czy jeszcze raz nie powtorze wyrobu, aby bylo na inne czasy. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #693 Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie ma co pisać - Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380874 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #694 Opublikowano 1 Listopada 2014 Wygląda pysznie i soczyście! Dawaj plasterek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380875 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #695 Opublikowano 1 Listopada 2014 Też bym tak zrobił aby było na tak zwane (zaś)do woreczka ) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380878 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #696 Opublikowano 2 Listopada 2014 Cudo :clap: Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380913 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg04 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #697 Opublikowano 2 Listopada 2014 Piękny wyrób Cytuj Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380937 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #698 Opublikowano 2 Listopada 2014 :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380943 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #699 Opublikowano 2 Listopada 2014 DZiekuje dziekuje Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #700 Opublikowano 2 Listopada 2014 ANNA Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/28/#findComment-380955 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.