Skocz do zawartości

Annam W kuchni robi....


Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Wczoraj mialam male wedzenie.  Cielecine. Jedna z koscia druga bez. Ta z koscia poszla do zamrazalnika bez parzenia, na inne czasy bedzie i dlatego zdjecia nie zrobilam. a ta druga juz zaczela ladnie znikac

post-40723-0-81599500-1414882135_thumb.jpgpost-40723-0-78359700-1414882149_thumb.jpg

 Jest soczysta i delikatna.  Teraz jest u nas zeson na cielecine, nie wiem, czy jeszcze raz nie powtorze wyrobu, aby bylo na inne czasy.

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-380873
Udostępnij na innych stronach

Nie ma co pisać  - :tongue::clap:

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-380874
Udostępnij na innych stronach

Też bym tak zrobił aby było na tak zwane (zaś)do woreczka ;))
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-380878
Udostępnij na innych stronach

Delikates Anno  :thumbsup:

Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-381030
Udostępnij na innych stronach

Nie da się ukryć: ręka Mistrzyni. :D:clap:  :clap:  :clap:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-381033
Udostępnij na innych stronach

Aniu... wyrób wyglada rewelacyjnie... a jak smakuje to sama najlepiej wiesz  :)

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-381088
Udostępnij na innych stronach

DZiekuje wam :D   Jesli ktos ma dostep do cieleciny ( unas w sklepach teraz jest ) to polecam. Jesli Zuzia mowi " dobry ten bekon " to jej bardzo smakuje :D

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-381155
Udostępnij na innych stronach

Wyglada przepieknie,ja osobiscie nie przepadam za cielecina ale moze skusze sie na wiosne bo teraz to u mnie juz nici raczej z wedzenia.

Edytowane przez electra
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-381268
Udostępnij na innych stronach

 Dzisiaj dzien piekarni w kuchni , bulek  kilka rodzai i slodkie zwijaki z budyniem i rodzynkami

post-40723-0-67706500-1415006949_thumb.jpgpost-40723-0-88663600-1415006962_thumb.jpg

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-381270
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...

Wczoraj robilam konserwy rybne,doslownie, kiedy jest na konczeniu jakies 3 sloiki, musze robic nastepne  :D , az serce sie cieszy ,ze tak im smakuje.

                                                  post-40723-0-05920500-1417079591_thumb.jpg

                                                  post-40723-0-33443000-1417079612_thumb.jpg

 

Jutro nastepne ryby do wedzenia, tym razem pstragi :D

 

 A tutaj opakowanie od herbaty z kukurydzy

 

              post-40723-0-59062900-1417079650.jpg

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-386216
Udostępnij na innych stronach

Aniu pięknie wygląda i pewnie tak smakuje :cool: Troche tego zrobiłaś :)

 

 

 

A tutaj opakowanie od herbaty z kukurydzy

 

Czego to te chinole nie wymyślą, a po chińsku nie idzie odczytac :D

TYLKO WIDZEW RTS !!! :)

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-386222
Udostępnij na innych stronach

 

 

Aniu pięknie wygląda i pewnie tak smakuje

DZiekuje :)  

 

 

 

Czego to te chinole nie wymyślą, a po chińsku nie idzie odczytac

 To Koreanczycy, a moje dwie cory to czytaja :D  

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-386224
Udostępnij na innych stronach

 

 

ANNAM możesz naprowadzić mnie na przepis na konserwy rybne. Mam trochę dorsza w zamrażarce i chętnie bym się go pozbył

 Wczesniej robilam ta konserwe i zainteresowal sie Morfeusz, u niego w temacie jest juz  przepis :

 https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page-32

 

 Uwagi jakich powinienes sie sluchac, to aby ryba byla nie mielona, tylko tak widelcem  jak mieso sie rozdabnia ( mielone bedzie taka wielka kaluza) , przyprawy do sosu to obojetna rzecz, kazdy ma swojego smaka i rybe to wlasciwie kazda mozesz miec. To chyba wszystko,

 

 Polecam ja z calego serca, odczasu jak  ustalilam sklad tej konserwy, to robie ja naokraglo, tak aby zawsze byla. Jak dostawa w sklepie  :laugh:

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/29/#findComment-386392
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.