DZIADEK Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Czy wiemy jak się je produkuje. Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7186-kie%C5%82basy-z-po%C5%82cia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Nie ,ale chętnie się dowiemy. :grin:.Może chodzi o połeć boczku lub słoniny? Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7186-kie%C5%82basy-z-po%C5%82cia/#findComment-232772 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 połeć 1. duży kawał słoniny lub mięsa;2. bok zwierzęcia I nie jestem taki otrzaskany wspomogłem się http://www.sjp.pl/po%B3e%E6 :grin: Chętnie się dowiem jak się robi Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7186-kie%C5%82basy-z-po%C5%82cia/#findComment-232781 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Można powiedzieć że robią to, ci co nie klasują mięsa - połcie Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7186-kie%C5%82basy-z-po%C5%82cia/#findComment-232848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.