Marek z Bielska Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #476 Opublikowano 9 Listopada 2023 Dyzio ja zakwas z buraka pije dwa razy ,rano w imię ojca 3 łyki i wieczorem, lubię taki schłodzony z lodówki, dużo zdrowia życzę i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8466-dyzia-ciecia-ma%C5%82e-conieco/page/20/#findComment-876183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #477 Opublikowano 9 Listopada 2023 Mam podobnie jak Ty. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8466-dyzia-ciecia-ma%C5%82e-conieco/page/20/#findComment-876221 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij #478 Opublikowano 2 godziny temu Wczoraj dotarła do mnie paczka od kolego PIS. Nie wolno się niczego pd tym nickiem dopatrywać prócz wyrobów znakomitych wędlin. Dostawa expresowa. Dwa dni. Z Grodziczno do Hamburga rewelacyjna w czasie i kosztach. Polecam ziomalą. BOCZEK PARZONY 1 kg FRANKFURTERKI 1kg KABANOSY WIEPRZOWE 2 kg KIEŁBASA MYŚLIWSKA 1 kg KIEŁBASA LISIECKA 1 kg KIEŁBASA POLSKA WĘDZONA 1 kg KIEŁBASKI ŚNIADANIOWE 1 kg KIEŁBASA KRAKOWSKA 1 kg PARÓWKI 2 kg PARÓWKI SYSKI 1 kg SALCESON OZORKOWY 1k g WhatsApp Video 2025-12-06 at 16.29.00.mp4 1 Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8466-dyzia-ciecia-ma%C5%82e-conieco/page/20/#findComment-1052056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.