ANNAM Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #601 Opublikowano 21 Października 2014 Jak dla mnie to połowa sukcesu... A druga polowa to co ? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-378441 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #602 Opublikowano 21 Października 2014 Jak dla mnie to połowa sukcesu... A druga polowa to co ?To ja;))) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-378442 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #603 Opublikowano 24 Października 2014 Same pyszności Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-379011 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #604 Opublikowano 25 Października 2014 Ostatnio jak wędziłem to sąsiad nie wytrzymał i pytał co ja robię;)no i podarowałem mu paczuszkę wędlin tak na kolację,a dzisiaj rano przyniósł jeszcze ciepłe ciasto Pumpkin pie (ciasto dyniowe) pierwszy gryz i aż mnie skręciło,bardzo wielka ilość przypraw cynamon,goździki,nie wiem czasem czy tam nie było ziela angielskiego,ale ciasto pyszne;)) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-379179 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #605 Opublikowano 25 Października 2014 ynamon,goździki,nie wiem czasem czy tam nie było ziela angielskiego,ale ciasto pyszne;)) MAsz racje, powinno byc ziele angielskie i jeszcze galka, ktora daje taki pieprzny posmak Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-379244 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #606 Opublikowano 25 Października 2014 A jednak miałem rację))ale powiem ci nie śmiale że liczyłem jedynie na twoje sugestie co do przypraw,smaku!!!a to dla tego że sąsiad pochodzi z Australi ))jednak więcej bardziej szacuneczek dla twojej wiedzy,smaczku,i.t.p ...pozdrawiam;)) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-379248 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #607 Opublikowano 25 Października 2014 Pumpkin pie nie jest australijskiej kuchni popularny, bardziej w waszej i w anerykanskiej. Do tego ciasta powinno sie stosowac tylko jeden rodzaj dyni, chiociaz juz jadlam z innych robony. Gubia ten smak jak w orygnale. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-379249 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #608 Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Dla mnie to był pierwszy raz;)))ale zacny co do smaków;) Edytowane 25 Października 2014 przez morfeusz300 Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-379250 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #609 Opublikowano 1 Listopada 2014 Dawno nie smakowałem!!ale tym razem galert z indyka;pychota...http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/01/847be08d76f9f31306f5cf37a48a5d46.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/01/1a8aece620d84bd25b03728fd749a480.jpg seta i galareta;) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380859 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #610 Opublikowano 1 Listopada 2014 seta i galareta;) Tam sa dwie sety a galaretka , hm, chybas trzeba bedzie zrobic, bo sie temat zaczyna powtarzac. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380860 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #611 Opublikowano 1 Listopada 2014 seta i galareta;) Tam sa dwie sety a galaretka , hm, chybas trzeba bedzie zrobic, bo sie temat zaczyna powtarzac. Polecam;)) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380861 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #612 Opublikowano 2 Listopada 2014 Dawno nie smakowałem!!ale tym razem galert z indyka;pychota Dla Ciebie to tak . Ja jednak wieprzowy preferuję Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380905 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #613 Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Ja jednak wieprzowy preferuję Bo z wieprzowiny to "zimne nóżki" a z indyka galert , dlatego może Ci nie smakować "królu złoty" A zimne nóżki dobre są na wszystko.Pozdrawiam Edytowane 2 Listopada 2014 przez Gonzo Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380906 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #614 Opublikowano 2 Listopada 2014 A zimne nóżki dobre są na wszystko. Święta prawda Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380920 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #615 Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Też wolę wieprzowinkę ale z braku laku dobre i to;))) Edytowane 2 Listopada 2014 przez morfeusz300 Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380938 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #616 Opublikowano 2 Listopada 2014 A galareta z czego że tak się spytam? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380940 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #617 Opublikowano 2 Listopada 2014 A galareta z czego że tak się spytam? Aaaaa z indyka i odrobina spożywczej;) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380941 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #618 Opublikowano 2 Listopada 2014 I wydało się.. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380942 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #619 Opublikowano 2 Listopada 2014 I wydało się.. ale przysięgam tylko troszkę ) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380944 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf325 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #620 Opublikowano 2 Listopada 2014 seta i galareta;) Tam sa dwie sety a galaretka , hm, chybas trzeba bedzie zrobic, bo sie temat zaczyna powtarzac. Czyli lorneta i meduza pozdrawiam. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=9538 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380945 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #621 Opublikowano 2 Listopada 2014 Szyneczka z indyka tak na kolacyjkęhttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/02/fa780c19683e85acad09269c8a3137f5.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/02/c19a54b2b0bb0eeab2db62f4048a9ca1.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/02/4388752dea0b608f43b3d7c33a17dd44.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/02/e0cfbc7c8028ef5e31eeb209a0ba039a.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/02/6cc1681e5ef22b601ae7b84806d44419.jpg3 szt udziec indyczy,peklosól 24gr na kg,biały pieprz z ręki sypany,kolędra zmielona,odrobina mąki,jeszcze mniejsza drobina żelatyny;)mięsko klasyfikujemy na kl1 i 3 wszystko ładnie wyrabiamy dodajemy troszkę wody,umnie czas peklowania 24godziny,Parzenie 130 minut w temperaturce 75/76 stopni,w sumie wyszło gotowej szynki dokładnie 1kg )Zaczynają mi smakować takie szynki;)pozdrawiam.. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380956 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #622 Opublikowano 2 Listopada 2014 morfi, praskę w tej brytfance to całą wodą przykryj Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380987 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #623 Opublikowano 2 Listopada 2014 morfi, praskę w tej brytfance to całą wodą przykryj Kurcze masz racje,górna część szyneczki z lekka nie doparzona,następnym razem całość zaleję wodą) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380989 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #624 Opublikowano 2 Listopada 2014 Szyneczka z indyka tak na kolacyjkę Czyżby tylko na kolacyjkę?? Arkadiusz.... szyneczka bardzo ładna... a ta praska to chyba jakiś własnoręczna robota... sam robiłeś?? Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #625 Opublikowano 2 Listopada 2014 Szyneczka z indyka tak na kolacyjkę Czyżby tylko na kolacyjkę?? Arkadiusz.... szyneczka bardzo ładna... a ta praska to chyba jakiś własnoręczna robota... sam robiłeś?? A kolega z naszego forum zrobił;)a szyneczka no może na 3 kolacyjki;)pozdrawiam.. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/25/#findComment-380992 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.