Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Morfeusz wszystkie wyroby pierwsza klasa  :clap: .Kiełbasa wygląda bardzo apetycznie, twoja prezentacja wyrobów aż mówi do mnie - chodź i skosztuj :)

Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie.

 

Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/

Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-377933
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

SIVON bardzo dziękuję za uznanie bardzo to buduje i jest chęć do następnych poczynań;))ale mam dobrych nauczycieli czyli was,oczywiście bez wazeliny ale taka prawda!!!jeszcze dwa lata temu to by mi do głowy nie przyszło żem tak umiem;)))
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-377934
Udostępnij na innych stronach

:clap: . Widać nie nudzisz się w weekendy. Wyroby pierwsza klasa, też się niedługo będę przymierzał do zrobienia praski. Za tydzień będę w PL, może znajomy mi wyspawa coś ;) .

pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-377981
Udostępnij na innych stronach

 

 

Kiełbasa wygląda bardzo apetycznie, twoja prezentacja wyrobów aż mówi do mnie - chodź i skosztuj

Myślę  Sebastian że nawet jakbyśmy razem wsiedli dzisiaj w samolot na Wyspy to i tak załapalibyśmy się na sznurki z wędzonek. Takie specjały nikną w oczach. Niestety.  Morfi musi nas uprzedzać o swoich zamiarach wcześniej żebyśmy go złapali na gorącym uczynku :D


 

 

Za tydzień będę w PL, może znajomy mi wyspawa coś .

Tomek zapraszamy na Dolny Śląsk. Nie będziesz żałował :D  

pozdrawiam

Michał

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-377986
Udostępnij na innych stronach

Michał to co nie lecimy? Morfi robi duże ilości może coś zostało :)

Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie.

 

Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/

Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-377989
Udostępnij na innych stronach

 

 

Michał to co nie lecimy? Morfi robi duże ilości może coś zostało

Już ci mówiłem. Sznurki. No ale polecieć zawsze możemy. Doradzić, pomóc. Z pustymi rękami do przyjaciela przecież nie pojedziemy, prawda? :D

pozdrawiam

Michał

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-377993
Udostępnij na innych stronach

Panowie zapraszam ;))zawsze na pewno was ugoszczę z żonką znakomicie:))jeszcze wszystkiego dużo zostało;))

Szynkowa się ochłodziła więc obiecany środeczek;)powiem ja i moi domownicy że pyszna soczysta ale jedno ale 18 gr soli na kg nie więcej;)http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/19/c00d4cdb6dce262d866832f9d02da542.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/19/7321eba4214abcbdd5e154c514557b46.jpg

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-377996
Udostępnij na innych stronach

ale jedno ale 18 gr soli na kg nie więcej

A ile dałeś?

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-378050
Udostępnij na innych stronach

20 gr albo i może więcej coś się z lekka walnołem:/ tragedi nie ma ;)
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-378052
Udostępnij na innych stronach

Wydaje mi się, ze przy tak długo parzonej kiełbasie, 18 gr będzie mało, część "ucieknie" do wody. ja daję 20 do peklowania i 2 podczas produkcji i nie czuje zbyt dużo soli. Ale to pewnie kwestie indywidualne.

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-378053
Udostępnij na innych stronach

 

 

Wydaje mi się, ze przy tak długo parzonej kiełbasie, 18 gr będzie mało, część "ucieknie" do wody. ja daję 20 do peklowania i 2 podczas produkcji i nie czuje zbyt dużo soli. Ale to pewnie kwestie indywidualne.
 

 JA jakakolwiek kielbase robie, nie daje wiecej niz 16 g inaczej jest dla nas za slona. 

 Morfeusz,  ta Twoja szynkowa ladna jest  :thumbsup:

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-378055
Udostępnij na innych stronach

Ja też zawsze daję 16g do cienkiej i do każdej kiełbasy i jest super;)Coś pobuliłem ale cooo tam;))dziękujęANNAM;))
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-378057
Udostępnij na innych stronach

Morfeusz moze mamy sol bardziej slona :laugh:

Raczej obstawiam moją winę;)
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-378060
Udostępnij na innych stronach

morfeusz mistrzowskie wyroby :tongue::clap: :clap: :clap:

Dziękuję bardzo eli55;)
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-378141
Udostępnij na innych stronach

Ale jaja ;)))W końcu się dorobiłem mojej,swojej i tylko mojej lodówki o matko jak się cieszę jak młody,3 letnia co prawda pod zabudowę ale mnie to nie przeszkadza i tak stoi sobie w garażu;))Jak dla mnie to połowa sukcesu...http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/21/b449c53a9ce032774634a07261fd3fe4.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/21/1a93fb9f0935dc52bce1be6ac9817da7.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/21/abef6556dd0c18ae4dc12bd39ec935d3.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/21/d82ec152e653c4da8e8c6807a36a4716.jpg i tylko 60fuli;))
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-378421
Udostępnij na innych stronach

No to teraz możesz rozwinąć skrzydła na maksa  :D  :tongue:  ;)

Pozdrawiam 

Piwo jest dobre ale piwa są lepsze  :D  :devil:

MOJE MASZKETY ---> https://www.facebook.com/pages/Kaziorowe-maszkety/107837452882778

Pozdrawiom 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-378426
Udostępnij na innych stronach

Ani nie godej;)

Mocnych? :D

 

http://s2.fbcdn.pl/9/clubs/70159/templates/108715/img/user_top.jpg

Niop nawet bardzo mocnych;)
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-378427
Udostępnij na innych stronach

 

 

Jak dla mnie to połowa sukcesu...
 

 A druga polowa to co ?

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-378441
Udostępnij na innych stronach

 

Jak dla mnie to połowa sukcesu...

A druga polowa to co ?

To ja;)))
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-378442
Udostępnij na innych stronach

Ostatnio jak wędziłem to sąsiad nie wytrzymał i pytał co ja robię;)no i podarowałem mu paczuszkę wędlin tak na kolację,a dzisiaj rano przyniósł jeszcze ciepłe ciasto Pumpkin pie (ciasto dyniowe)post-56687-0-44691900-1414247218_thumb.jpg pierwszy gryz i aż mnie skręciło,bardzo wielka ilość przypraw cynamon,goździki,nie wiem czasem czy tam nie było ziela angielskiego,ale ciasto pyszne;))
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8762-wyroby-morfeusza/page/24/#findComment-379179
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.