electra Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 12 Listopada 2013 Moja propozycja. Miro. W swoim kąciku kulinarnym w recepturach, na które poświeciłeś tyle czasu wstaw receptury właściwe, które powinny być zamieszczane na naszym forum. Podawaj skład mięsa w klasach i kilogramach, przyprawy w gramach, długość jelit w metrach a ich średnice w mm. i to mi jako Zosi sie podoba Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8798-o-przepisach-dla-zosi/page/3/#findComment-312438 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 12 Listopada 2013 Moja propozycja. Miro. W swoim kąciku kulinarnym w recepturach, na które poświeciłeś tyle czasu wstaw receptury właściwe, które powinny być zamieszczane na naszym forum. Podawaj skład mięsa w klasach i kilogramach, przyprawy w gramach, długość jelit w metrach a ich średnice w mm. Rozumiem, że nie wszystkie Zosie i Anatole zechcą doskonalić swoje wyroby ale część na pewno, wówczas zastosują klasyfikacje mięsa. Ponadto, w każdym zawodzie i hobby zaczyna się kształcenie od podstaw. I tego starajmy się przestrzegać. Dzięki Andrzeju za zabranie głosu, gdyż to właśnie Ty, jako osoba kształcąca narybek WB oceniłeś najlepiej ten temat.W związku z różnorodnością opinii w temacie tzw. "wyrobów dla Zosi", proszę Cię Miro, byś zastosował wariant proponowany przez Kol. Bagno. Poza tym, w swoim kąciku kuchennym załóż dział poświęcony "wyrobom dla Zosi" i tam je wszystkie umieść oczywiście z odpowiednim oznakowaniem. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8798-o-przepisach-dla-zosi/page/3/#findComment-312468 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 12 Listopada 2013 Się muszę tylko nauczyć poruszania w kąciku. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8798-o-przepisach-dla-zosi/page/3/#findComment-312470 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.