DZIADEK Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 23 Września 2010 http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=49Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 23 Września 2010 Na Hubie -''Sami robimy wędliny'' .pozycje-Szynka barania parzona, Kabanosy z baraniny, Kiełbasa góralska barania , Kiełbasa barania . Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 23 Września 2010 Wszelkie sugestie mile widziane :smile: Ja bym dodatkowo zrobił szaszłyki . :thumbsup: "gęba w niebie " :wink: a może odwrotnie. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 25 Września 2010 Wszystkim dziekuję za wskazówki; teoretycznie jestem już przygotowana :grin: Hodowca poradził mi wycięcie tzw. "łojówek" z łopatki i udźca. Pokazał mi, gdzie to jest.W tej chwili tuszka się chłodzi, ponieważ była ubita dopiero dzisiaj rano. Wątroba jeszcze ciepła, ale na surowo bardzo smaczna. W każdym razie niczym nie zalatuje. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcmur Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja miałem możnośc konsumowania jagnięciny i porównania jej do cielęciny kupionej w sklepie. Porównanie wyszło na korzyśc jagnięciny. Potrawą był sosik z mięskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.