Skocz do zawartości

14-16.03.2014 r, Wędliny dojrzewające - kurs specjalistyczny 3/14

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w III Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 3/14.
Kurs odbędzie się w dniach 14-16 marca 2014 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista zapisanych na kurs:

1. Tadeusz Gawor
2. Krzysztof Gawor
3. 
4. 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9199-14-16032014-r-w%C4%99dliny-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalistyczny-314/

• 1 miesiąc temu...

Hej. Szykuje się ktoś na ten kurs? Czasu już niewiele zostało a zainteresowania nie widać.

Może jest więcej takich osób jak ja co chcą się zapisać, ale widząc małe zainteresowanie czekają.

Ja na 99% mam już tam załatwione wolne więc bardzo chętnie bym ten kurs zaliczył.

Dajcie znać czy ktoś jest chęnty bo szkoda kolejny kurs odwoływać.

Zapisy są nie tylko tu. Maxell nie uzupełnił listy jeszcze.

Edytowane przez piksiak

Piksiak

No właśnie co się dzieje z Maxellem - pogniewał się na nas czy co .

Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.

Znam 2 osoby + Ja, czyli są już 3 sztuki które się piszą na te szkolenie.

Faktycznie dziwne - co się dzieje z Maxell'em - od 7 lutego nie logował się na forum a i telefonów nie odbiera?

Andrzej (Bagno) - może Ty prędzej się do niego dodzwonisz?

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

Gwizdek - Ty byłeś jedną z tych osób ;) Drugi jest vlodi ;)

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

To jeśli saszet się zapowiada i na dokładkę z bratem to... będzie to naprawdę kurs że HO HO ;)

Chętnie zapisałbym się na ten kurs ale najpierw chciałem być na kursie podstawowym a ten jest  później, w końcu marca.

Mam w związku z tym pytanie - czy  czy można zacząć od wyższego stopnia wtajemniczenia  a potem zejść na podstawowy ?

Co do kursu poprzedniego,podstawowego, który nie odbył się z powodu małej ilości uczestników,byłem przekonany,że ten następny będzie kontynuacją listy..Andrzejku,czy ten kurs, ten najbliższy,będzie aż tak wysokim szczeblem,co z tą listą poprzednio zapisanych?.Pozdrawiam.

...i owoc żywota Twojego,je ZUS...

Jeśli chcecie być uczestnikami kursu to zapisujcie się na stronie SDM. Nie czekajcie.

Co do kursu poprzedniego,podstawowego, który nie odbył się z powodu małej ilości uczestników,byłem przekonany,że ten następny będzie kontynuacją listy..
Osoby chętne, którym odpowiada termin następnego kursu muszą dokonywać zapisów na stronie SDM po raz kolejny.

Nie wiemy, czy osoba zapisana na dany termin kursu ( kurs nie odbył się ) ma możliwość uczestniczyć w następnym szkoleniu.

Po konsultacji telefonicznej z Andrzejem - Bagno, w celu przeprowadzenia kursu, proszę chętnych do rezerwacji miejsc na stronie SDM

http://szkoladomowegomasarstwa.pl

zakładka ofert szkoleń 

W pierwszej kolejności postaram się pouzupełniać dane o uczestnikach i wpłatach.

Kurpiu, coś Ty nawywijał? :D Zarezerwowałeś sobie chyba z siedem miejsc na ten kurs. :D 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Mówisz - aż na 7 miejsc podałem swoje dane osobowe - niemożliwe.

Raczej zmoblilizowałem ludków do zapisów, bo co jak co ale ten rzadki (na swą czestotliwość) kurs wypadałoby aby się odbył.

Oczywiście impulsem był telefon i wpis kolegi Gwizdka (żeby nie było że sobie wszystkie zasługi przypisuję). ;)

Na Twoje nazwisko zarezerwowanych jest kilka miejsc.

Dokładnie 6. Właśnie sprawdziłem.

Ja też sprawdziłem - ale numer... ;) mam 6 wiadomości na skrzynce że zarezerowałem kurs ;) A to pewnie dlatego że stałem na tej stronie i co jakiś czas dawałem przycisk odśwież ;) - ale dziwne bo powinno nie pozwolić na kolejną rejestrację? ;)

No właśnie. :D Znów winna stronka. :D

6 x 490 zł to będzie ładna sumka. :D

• 2 tygodnie później...

A jak wygląda ilość osób na ten kurs? Mam nadzieję, że się odbędzie. Jakoś cisza tu w temacie i nie ma uzupełnionej listy.

Wg SDM jest nas 13 tylko nie wiem czy to aktualne.

Lista SDM jest wiążąca z tym, że trzeba odjąć 5 miejsc z 6-u zarezerwowanych profilaktycznie przez naszego Kolegę. :D

Zaraz będzie uzupełniona, gdyż właśnie nad nią siedzę.

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w III Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 3/14.
Kurs odbędzie się w dniach 14-16 marca 2014 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista zapisanych na kurs:

1. Tadeusz Gawor
2. Krzysztof Gawor
3. Tomasz Łuczak
4. Tomasz Łuczak

5. Wojciech Michalski (wpłata 490,00 zł)

6. Wojciech Nowaczyk (Vlodi)

7. Sylwester Krupa

8. Jacek Kowalczyk

9. Karol Juskowiak (wpłata 490,00 zł)

Edytowane przez Maxell

Jojo Ty nie prorokuj tylko wśród swoich znajomych propaguj kurs - który należy do kursów rzadkich w porównaniu z kursami podstawowymi - jak to Maxell powiedział o kursie wędlin z dziczyzny - kurs elitarny ;)

Myślę że Mirek wyprostował moje nadmiarowe zapisy :)