MiD2006 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam, mam zapeklowane na mokro 2KG schabu. Mialem teraz w tygodniu wędzić ale obawiam się że nie dam rady udać się na działkę. Czy mogę wyjąć mięso z zalewy, osuszyć i zamrozić na kilka dni? Jestem początkujący i nie mam pojęcia proszę o pomoc pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9703-mro%C5%BCenie-zapeklowanego-na-mokro-mi%C4%99sa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Możesz śmiało zamrozić wszystkie wędzonki . Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez DZIADEK Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9703-mro%C5%BCenie-zapeklowanego-na-mokro-mi%C4%99sa/#findComment-346414 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiD2006 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 "wędzonki" to znaczy że masz na myśli mięso po uwędzeniu czy również przed wędzeniem Bo ja chcę je zamrozić przed wędzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9703-mro%C5%BCenie-zapeklowanego-na-mokro-mi%C4%99sa/#findComment-346484 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Bo ja chcę je zamrozić przed wędzeniem Śmiało możesz zamrozić zapeklowane mięso na wędzonki . Tylko rozmrażanie musi się odbywać bardzo wolno . Praktykuje się to robić w lodówce , no chyba że masz inne pomieszczenie z temperaturą koło 5st .C Pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez andrzej k Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9703-mro%C5%BCenie-zapeklowanego-na-mokro-mi%C4%99sa/#findComment-346512 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiD2006 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Acha to super. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9703-mro%C5%BCenie-zapeklowanego-na-mokro-mi%C4%99sa/#findComment-346522 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.