Skocz do zawartości

Tomasz_65

Użytkownicy
  • Postów

    5 231
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    1

Ostatnia wygrana Tomasz_65 w dniu 18 Lutego 2024

Użytkownicy przyznają Tomasz_65 punkty reputacji!

O Tomasz_65

  • Urodziny 06.09.1965

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Kielce
  • Zainteresowania
    kuchnia grill wędzenie piłka ręczna
  • Kącik kuchenny
    http://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-wedzenie-a-la-cztery-pory-roku/

Ostatnie wizyty

3 204 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Tomasz_65

  1. Palenisko zrobione 😏biorę się za budowę komory
  2. Aniu wrotycz wspomaga układ trawienny, dodaje octowi działanie przeciw zapalne, przeciwpasożytnicze, przeciwgrzybicze, Aniu jak dasz mi przepis na domowy absynt z durzą chęcią go zrobię z wzmacniaczem 😁
  3. To i ja się pochwalę 😉moje octy jabłkowe było gdzieś 80 litrów, najstarszy ma 3 lata, pierwszy raz robiłem z wrotyczem. W przyszłym roku zrobię ocet z winogron. Zostało mi na krzakach około 100 kg, część rozdałem znajomym na wino a z reszty niech się cieszą ptaki😁
  4. Co do drzwiczek też miałem dylemat i dorobiłem w trzech wersjach blachy od tyłu, zobaczymy która się sprawdzi a może nie będzie potrzeby, zawsze wędziłem z otwartym paleniskiem 😉
  5. Komora będzie drewniana ocieplona
  6. Dog kanaryjski, trochę duży suczka, samce są większe 😏
  7. Pomału do celu 😏
  8. Tak jak pisze Muski 😊 sadolin hybryda sprawdzony polecam 💪
  9. Witam po sierpniowym huraganie w moim mieście w 2024 r który połamał mi dwa 60 letnie świerki, zniszczył wędzarnie domek ogrodowy, ogrodzenia dwóch sąsiadów, udało się usunąć szkody dopiero w tym roku. Postanowiłem odbudować wędzarnię, z braku czasu a najważniejsze niestety nie jestem budowlańcem zacząłem wiosną myślę że skończę zimą 😏
  10. Tomasz_65

    Zapal świecę

    [*][*][*] wyrazy współczucia
  11. Tomasz_65

    Zapal świecę

    [*][*][*] Wyrazy współczucia
  12. Dokładnie wędzimy do koloru jaki Ci będzie odpowiadał nie na czas, jak piszesz nie chcesz podpiekać pozostaje Ci obróbka termiczna przez parzenie szynka temp. wody 75 st.C do osiągnięcia wewnątrz mięsa 68 st.C polędwica (schab) temp. wody 70 st.C do osiągnięcia wewnątrz mięsa 62 st.C baleron temp. wody 80 st.C do osiągnięcia wewnątrz mięsa 72 st.C boczek temp. wody 80 st.C do osiągnięcia wewnątrz mięsa 74 st.C drób temp. wody 75 st.C do osiągniecia wewnątrz mięsa 72 st.C
  13. Witam 😊Janusz jaką grubość ma warstwa keramzytu wysypana na blachę i jakiej frakcji keramzytu używasz ?
  14. Tomasz_65 1 szt.
  15. Jakiej grubości używasz blachy i jaka jest siatka grubość drutu, jakiej wielkości są oczka ?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.