Skocz do zawartości

quadro555

Użytkownicy
  • Postów

    1 869
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    4

Ostatnia wygrana quadro555 w dniu 29 Stycznia

Użytkownicy przyznają quadro555 punkty reputacji!

2 obserwujących

O quadro555

  • Urodziny 08.01.1970

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Goleniów

Ostatnie wizyty

5 143 wyświetleń profilu

Osiągnięcia quadro555

  1. 😁
  2. Inteligentni właśnie mówią co myślą. Ot jaki sowizdrzał. Lustro się w domu pobiło? Rozumiem jakie są wymagane temperatury zabezpieczeń. Nie rozumiem tylko dlaczego technolog nie napisał, że PW16 jest do doopy. Pisząc technolog, nie mam na myśli @SZCZEPAN,bez urazy, tylko technolog z wędliny domowe. Kabaret to był, jak @arkadiusz punktował @SZCZEPAN. Przeczytaj cały wątek ze zrozumieniem, nie linearnie.💪
  3. Zamiast twz miało być twa. Kto wie to zrozumie, a reszta niech czyta,,linearnie " . @Grzewlod zrozumie sarkazm. Mam nadzieję 😁
  4. Zaczęło się fajnie, ale niestety twz przede wszystkim. Mamy na forum technologów, mistrzów masarnictwa, nikt nie wyprowadził mnie i @arkadiusz dlaczego posiłkowanie się PW16 jest błędem. Zapytam jeszcze raz to są wędliny domowe, czy przemysł, Haccp itp ? Panowie wszechwiedzący, usuńcie przepis na parówki parzone z PW16 z tego forum. Ewentualnie podajcie przepis i sposób wykonania. Przepraszam @EAnna to Twój temat za zaśmiecanie.
  5. quadro555

    Wyroby Dawida

    WTF ? Mów po polsku. To nie Puławy 🤣
  6. Nie ma problemu. Nie takich nauczycieli przeżyłem. Nic osobistego, to tylko biznes, cytując klasyka. 🍌
  7. quadro555

    Wyroby Dawida

    @Dawidk1 podaj jeszcze proszę temperatury i czas. Mam zamiar kupić piecyk do pizzy.
  8. Skoro kogoś uczysz, to wiedz kogo uczysz.
  9. Aby było mocno. Przerost ego nad ten tego. 😂
  10. Sarkazm na tej stronie nie jest wskazany
  11. Czytaj linearnie, znaczy ze zrozumieniem 😁
  12. Nie chodzi o dobrze. Chodzi o prawdę . @arkadiusz włożył kij w mrowisko i się kwas pruski wylał.
  13. Poczytam,, znawców " i może zrobię. Na razie mam w planach serdelki. Parzone do 68-70. ,😁
  14. A teraz jeszcze bardziej wyładniała?
  15. A @Maxell takie coś wrzucał na forum. Czy ktoś może powiedzieć dlaczego parówek nie parzono do określonej temperatury tylko na czas. Parówki z dawnych czasów patrząc na skład surowcowy to raczej górna półka. Oczywiście produkt nietrwały, który w czasach niedoboru dobra wszelakiego, raczej półek nie zalegał. Raczej nie było szansy aby się zepsuł przed sprzedażą i konsumpcją.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.