Skocz do zawartości

Lejki ze sklepu lejkimasarskie.pl


Zbyszek z lasu

Rekomendowane odpowiedzi

Odradzam zakupy w tym sklepie. Lejek niedopracowany krzywy, ostre krawędzie.

Wymiary odbiegają od oferowanych. Mnóstwo czasu zabrało mi doprowadzenie tego "dzieła" do stanu używalności.

Odradzam.

W walce między sercem a mózgiem zwycięża w końcu żołądek.

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

potwiedzam lejki nierówne na odcinku 15 cm  rurki lejek ma od 12 mm do 16mm tragedia

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Muski, a jak tam moje dwunastki - ten kilometr osłonek już chyba zaliczyły?

jumbo
--------------
"Ludzie są głupi, nie źli.
Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl.
Głupiec nie pomyśli.
Działa jak zwierzę przekonany, że zawsze ma rację,
dumny, że przypierd..la. każdemu, kto jest inny od niego samego."

 

 

"- Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni. Gdy piją na umór, oszukują, kradną, leją żonę lejcami, morzą głodem babkę staruszkę, tłuką siekierą schwytanego w paści lisa lub szpikują strzałami ostatniego pozostałego na świecie jednorożca, lubią myśleć, że jednak potworniejsza od nich jest Mora wchodząca do chaty o brzasku. Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć."
"Ostatnie życzenie"
Sapkowski

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jumbo-Twoje są równiutkie ,może dopiero 60 m ale się rozkręcam :)

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Takie lejki lutowane pamiętam jeszcze z czasów PRL z tzw.sklepów GS-ów i 1001 drobiazgów,no cóż jedynie co się zmieniło to cena,

wszyscy na tych lejkach filowali kiełbasy,potem były lejki z rurek mosiężnych (śniedziały),teraz są nawet lejki w cenie całej maszynki do mięsa.....z lejkami jak z samochodami,każdym zajedziemy,jedynie strefa komfortu się zmienia....

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Takie lejki lutowane pamiętam jeszcze z czasów PRL z tzw.sklepów GS-ów i 1001 drobiazgów
  OK al. tamte były równiejsze może i toporne ale równe :)

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.