Zbój Madej Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 25 Maja 2012 Ostatnia produkcja po pięciu dniach osuszaniaKostek, widzę, że bardzo dobrze poszło ja po dzisiejszym dymieniu też kiełbaski podsuszam, idzie dziadowska pogoda, ale za to dobra do podsuszania, w nocy spiżarnia, na dzień do lodówki Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 25 Maja 2012 Ostatnia produkcja po pięciu dniach osuszaniaKostek, widzę, że bardzo dobrze poszło ja po dzisiejszym dymieniu też kiełbaski podsuszam, idzie dziadowska pogoda, ale za to dobra do podsuszania, w nocy spiżarnia, na dzień do lodówki No nie całkiem.myśliwska bardzo pojaśniała,a po wędzeniu wyglądała tak: Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 25 Maja 2012 Ostatnia produkcja Super robota :clap: Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 25 Maja 2012 No nie całkiem.myśliwska bardzo pojaśniała,a po wędzeniu wyglądała tak:Nie szukaj dziury w całym Jacku...nawet jak ''wyblakła'' :grin: to zapewne smaku nie zmieniła. :wink: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 25 Maja 2012 Nie szukaj dziury w całym JackuO właśnie Myśliwską podwędź ciepłym dymem przez 12 godz. lub dwa razy po 6 godz. następnie podsusz kilka dni, będzie ciemniejsza i trwałość się jej zwiększy Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 25 Maja 2012 No nie całkiem.myśliwska bardzo pojaśniała,a po wędzeniu wyglądała tak:Nie szukaj dziury w całym Jacku...nawet jak ''wyblakła'' :grin: to zapewne smaku nie zmieniła. :wink:Pierwyj raz mi się tak zrobiło,ale jak mówił Dziadek wszystko przed nami :wink: Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan b Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 25 Maja 2012 Pierwyj raz mi się tak zrobiło,ale jak mówił Dziadek wszystko przed nami :wink: :clap: kostek61, i tego się trzymaj , dla mnie twoje wyroby i tak wyglądają bardzo dobrze a poprawiać można zawsze i bez końca :wink: Pozdrawiam Bogdan Cytuj Pozdrawiam bogdan b [ Apetyt rośnie w miarę wędzenia ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 25 Maja 2012 Ostatnia produkcja po pięciu dniach osuszania:u la la kabanosy ? :thumbsup: Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoxyLady Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 27 Maja 2012 kostek61, kiełbasa i kabanosy dotarły do nas :grin: wszystko palce lizać, szczególnie kabanosy :thumbsup: :clap: chociaż za dużo nie udało mi się uszczknąć, bo dziadek mnie wyprzedził i mało co zostawił :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 27 Maja 2012 Stara prawda kto pierwszy ten lepszy :tongue: Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madlinka Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 28 Maja 2012 a`la krakowska i a`la myśliwska wyglądają cudnie, też mi się takie marzą, no ale to może następnym razem. Cytuj Lepiej żałować tego co się zrobiło, niż żałować że się czegoś nie zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 29 Maja 2012 Dzisiejsza produkcja kiełbasa grilowa oraz polska. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 29 Maja 2012 Dzisiejsza produkcja kiełbasa grilowa oraz polska.kostek, grillową jak robiłeś ? Własna receptura czy z "gotowca" ? Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 29 Maja 2012 Dzisiejsza produkcja kiełbasa grilowa oraz polska. Dajesz '' czadu'' kolego Jacku :tongue: Smacznie wyglądają Twoje wędliny :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 29 Maja 2012 A możesz podać składy tych kiełbas.? Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 29 Maja 2012 kostek, grillową jak robiłeś ? Własna receptura czy z "gotowca" ?Artur własna Dzięki Haluś staram się :lol: Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 29 Maja 2012 kostek, to dawaj jak ją robiłeś !!! Poproszę jeszcze o przekrój, a i czy jest ona parzona ? No i o przekrój już ugrillowanej No kostek, tylko wszystko dokładnie krok po kroku :wink: Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoxyLady Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 29 Maja 2012 kostek61, to kiedy ten grill? :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 30 Maja 2012 przepisik na tą myśliwską.Karol przepis ze strony głównej WB tylko trochę zwiększone ilości przypraw.Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 31 Maja 2012 kostek61, to kiedy ten grill? :tongue:W sobotę dziewczynko :tongue: Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Nareszcie pogoda, gril w toku fotki kiełbasy grilowej na życzenie Pokemona potem :grin: Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Nareszcie pogoda, gril w toku fotki kiełbasy grilowej na życzenie Pokemona potem :grin:Jacku prosimy fotki nie tylko kiełbasy grillowej .. :tongue: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 4 Czerwca 2012 No i po grilu Wg. opinii znajomych :wink: smaczna Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Wg. opinii znajomych :wink: smaczna I tak wygląda Jacku :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 4 Czerwca 2012 No i po grilu kostek61 witaj . Tak się teraz zastanawiam że jak tak mocno ponacinasz kiełbaskę to przecież większość "soków " z niej wycieknie podczas grillowania . Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.