Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Przegląd

O tym Klubie

Kulinaria
  1. Co nowego w tym klubie
  2. Filetowanie Karp😀. Szczupak😀.. Mleczna kąpiel😀 Nacinanie😀. Porcjowanie i przyprawianie😀. Panierowanie😀. Smażenie😀. Smacznego 😋.
  3. Jeśli naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy ww. recepturami to wykonuj produkt zgodnie z tą recepturą którą sam załączyłeś tak jest bezpiecznie. Jeśli już zdecydujesz się na wykonanie produktu z przepisu zamieszczonego przez Jacka wtedy użyj tylko czosnku granulowanego.
  4. Ja robiłem i mi smakuje słoninę kiszona z kuchni kwasiora.
  5. Mój ojciec często robił ,,kiszoną słoninę" z bardzo podobnego przepisu jak poniżej, my też taką robiliśmy...Nic się nie działo z czosnkiem. https://www.olgasmile.com/slonina-kiszona.html
  6. Dodatek surowego czosnku podczas wysłania jak dla mnie ryzykowne działanie. Podciek wystąpi również podczas obróbki 80C. Dalsza część przepisu ok.
  7. Na zimno nie mam warunków,raczej wg.przepisu ogrodnika z YT
  8. Jak ją będziesz strugał na zimno, smalec czy do żelaznej budy?
  9. Waldek czy ości będą wyczuwalne podczas konsumpcji 😉 🤔.
  10. Ale to wszystko smaczne zjadłoby 😀
  11. Zjadłbym i taki 😁
  12. Główną robotę robi specjalny mechanizm separacji👍.
  13. Noże i sitka były niedawno ostrzone ☺️
  14. Super i zarazem sukces, gratuluję 😉😁
  15. Żebrowskie zapakowane, co ciekawe żadna kosteczka nie przebiła woreczka😉.
  16. Dziękuję za miłe słowa😀.
  17. Dziękuję mistrzu...Piękna ci ona
  18. Ot to parówka super lubię. A białe złoto mega uwielbiam. Szkoda że ciężko grubą kupić..
  19. Tak zimno pod koniec 30C żeby "troszkę puściły" lepiej papryka przylega😋.
  20.  
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.