Skocz do zawartości

Cała aktywność

Kanał aktualizowany automatycznie

  1. Z ostatniej godziny
  2. bilu72

    Wariacje bila72

    Ogóraski się kiszą,karkóweczka do maczanki Krakoskiej marynuje a kurczaczek się frajerzy😀
  3. Todek

    Szrekowa zadyma

    Nie. Nie o mielonkę mi chodzi. Pytałem o kiełbasę grillową.
  4. Dzisiaj
  5. szrekPL

    Szrekowa zadyma

    Dobra już wiem, teraz to widzę, mój błąd, napisałem mielonka a powinienem konserwa....
  6. szrekPL

    Szrekowa zadyma

    EEE....chyba mam jakiś inny przepis.... Konserwa Tyrolska w osłonce w/g JackaW SUROWIEC I ROZDRABNIANIE Przepis autorski: Rozdrabniałem na maszynce nr 8 Proponuję dwa składy surowca do wyboru. Wersja pierwsza -1,5 kg boczek ( bardziej tłusty niż chudy ) /5 mm - 1,5 kg karkówka / 8 mm -1 kg mięso z golonki razem z tłustym /4 mm
  7. Todek

    Szrekowa zadyma

    Szynkę mieliłeś na 13 czy na 10 bo w przepisie raz jest 13, a raz 10?
  8. szrekPL

    Szrekowa zadyma

    Mielonka Tyrolska w osłonce wg JackaW
  9. jacekw21

    Wariacje bila72

    Pysznie
  10. Wczoraj
  11. bilu72

    Wariacje bila72

    Małe aromatyzowanie dymem z drewna śliwkowkowego i już można jeść
  12. bilu72

    Wariacje bila72

    Będą na kolacyjkę
  13. Halinko kalafior jak dla mnie jest be...😂
  14. Gratuluję zakupu👍, jak przyjdzie odpowoedni czas to przetestujemy na nim robienie steków które popijemy zacnym napitkiem.
  15. Na bogato 😍 Jak dla mne też kalafior.Czy on jest w curry? tak jak do piekarnika?
  16. Czyżby testujesz nowego grilla Waldku. Wszystko smacznie wygląda, ale ten Kalafior musi smakować 😋
  17. Ziemniaki łatwo wykopać, ale wydusić z kury tyle jaj? Bilu silnoręki. 🤣🤣🤣 Tak na poważnie to taki obiad to wspomnienie cudownych lat młodości. Jeszcze kwaśne mleko. To se ne vrati 😁
  18. Mój wczorajszy obiad 👍🙂
  19. bilu72

    Co macie dziś na obiad?

    Sxybki obiadek
  20. Potargowałem lekko i zszedł do 200 zł. Proponowałem 100, może 150 dałbym, bo jest ryzyko awarii silnika jak tak długo stał.
  21. bilu72

    Ostrzenie noży

  22. Do tej pory nie mroziłem , ale skorzystałem z porady JackaC , który mrozi i piecze bez rozmrażania . Jadłem jego pasztety i są super . Raczej kruszyły się te upieczone . Czyli dziś ... galat , galart , zimne nóżki i studzina w zależności od rejonu w którym się to robi 😁
  23. bilu72

    Znalezione w sieci

  24. Dobrze zrozumiałem😋mrozisz" surowe"pasztety?Nie kruszą się po upieczeniu?Za wyrób👍
  1. Pokaż więcej elementów aktywności
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.