Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 30.04.2024 uwzględniając wszystkie działy

  1. Bardzo serdecznie dziękuję🙂. Przyznam szczerze, że jestem bardzo miło zaskoczony wyróżnieniem 🙂. Na wyróżnienie mojej osoby równoważnie zapracował mój przyjaciel Waldek - Muski z, którym mam zaszczyt a zarazem wielką przyjemność "tworzyć" niepowtarzalne smaki oraz wiele różnych wariacji wędlin dojrzewających, Waldku dziękuję. Dziękuję kolegom : Arkadiuszowi za wskazówki techniczne oraz koledze Andrzejowi - Bagno za możliwość konsultacji technologicznej. Szczególne podziękowania przesyłam kol. Eannie i kol. Stefanowi, którzy swoją ciężką pracą wnieśli szczególny wkład w rozwój technologi produkcji wędlin dojrzewających publikując unikatowe opracowania. Ze swojej strony zapewniam, że jak tylko będę mógł być pomocny na poziomie mojej znikomej wiedzy to zawsze służę radą. Serdecznie pozdrawiam Administrację oraz wszystkich forumowiczów.
    1 punkt
  2. Kolego Grzewlod, od dawna obserwuję Twoje poczynania kulinarne, a zwłaszcza te, dotyczące produkcji wędlin dojrzewających. To, że dzielisz się swą bogatą wiedzą z innymi, pomagasz początkującym, zasługuje na uznanie. W związku z tym, przyznaję Ci tytuł SUPER VIP'a. Gratuluję.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.