Skocz do zawartości

Ranking

Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 20.11.2024 uwzględniając wszystkie działy

  1. Kiełbasa z łopatki i boczku. Skład : Łopatka II – 2,80 kg rozdrobniona na szarpaku Boczek – 1,40 kg rozdrobniony na fi 10 mm Maszynka nr 12 Przyprawy na 1 kg mięsa Peklosól - 18g/kg Pieprz grubo mielony - 3g Czosnek świeży - 3g Woda około 100 ml / kg Wędzona olchą i bukiem 50/50, około 3 - 3,5 h, w temp. około 60 - 65*C Parzona (będzie) około 25 – 30 minut w wodzie 73 – 75 *C Jeszcze troszkę
    5 punktów
  2. Już można jeść. Jutro może być tylko lepsza
    1 punkt
  3. Jak zajadę do domu do prześlę zdjęcia jaki mam szynkowar do pozbycia się, bo leży nieużywany.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.