Skocz do zawartości

Ranking

  1. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      4

    • Postów

      4 093


  2. BazylWidzew

    BazylWidzew

    Użytkownicy


    • Punkty

      3

    • Postów

      3 928


  3. Maxell

    Maxell

    Moderatorzy


    • Punkty

      3

    • Postów

      46 045


  4. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      2

    • Postów

      2 465


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 23.02.2025 w Odpowiedzi

  1. Tłusty czwartek się zbliża, pierwsze próby... Faworki ☺️
    2 punkty
  2. 2 punkty
  3. 2 punkty
  4. Ja widzę faworki i chrusty z naciskiem na chrusty 😁
    1 punkt
  5. Ja tam widzę chrusty.😁
    1 punkt
  6. Tak robię , zwłaszcza jak przywiozę cielaczka z Podlasia . Obgotowuję kości i zamrażam , ale w słoikach . Nie dolewam do pełna i przez lata ani razu nie zdarzyło się by słoik pękł . To samo praktykuję z rosołem rybnym po "świętach karpiowych " jako bazy do zupy rybnej wg śp.Kruszynki
    1 punkt
  7. Nic nie kombinuj. Wystarczy, że dodasz więcej rosołu (z góry, tłustego) w którym gotowało się mięso i warzywa. Mieszasz do konsystencji, jaka Ci będzie odpowiadała.
    1 punkt
  8. Bardzo dziękuję za miłe słowa 😀. Dziękuję. Urodziny Wiki😋.
    1 punkt
  9. A z jakiej to okazji?
    1 punkt
  10. Śliczny zresztą jak każdy jeden wypiek Agnieszki.😋
    1 punkt
  11. Miód na moje podniebienie,nawet w trakcie strojenia 😋
    1 punkt
  12. Oj tam Mirek.... zawsze to jakaś odskocznia od produkcji wędlin, kto chce ten ogląda i słucha, a kto nie chce to omija wpisy.
    1 punkt
  13. Maxell odblokuj temat o piłce bo piszemy tu zamiast w temacie co jest o piłce tylko jest zamknięty
    1 punkt
  14. Już wystarczy tych patriotycznych pieśni, bo jeszcze zamiast produkować wędliny, chwycimy za szable.
    1 punkt
  15. Dawno nic nie pokazywałem. Salami w jelicie i bez przygotowane do pakowania próżniowego oraz karczek i polędwica.
    1 punkt
  16. Ja zawsze tak obstawiam 👍rozpływa się w ustach😋.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.