Poczytałem i mam kilka pytań, czym różni się model Heavy Duty 7l od Professional? 1) Modele: - Classic (ekonomiczna wersja Aristan) (uchylna głowica, dzieża 4,3l w podstawie, 250W) - Aristan 5l (5KSM150PSE)(uchylna głowica, dzieża 4,8l w podstawie, 300W) - Aristan 7l (5KSM7580X) (podnoszona głowica, dzieża 6,9l podwieszana, 500W) - Heavy Duty 5l (5KPM5) (podnoszona głowica, dzieża 4,8l podwieszana, 315W) - Heavy Duty 7l (5KPM50) (podnoszona głowica, dzieża 6,9l podwieszana, 500W, 1,3KM) - Professional 7l(5KSM7990X, 5KSM7591X?) (podnoszona głowica, dzieża 6,9l podwieszana, 500W, 1,3KM) Czy wersja Aristan 5l 300W to opcja wystarczająca do użytku domowego, czy przystawki pasują do każdego modelu? Jak przystawki byście polecili dokupić na początek, do zestawu początkowego? Ma ktoś doświadczenie z korzystania z przystawek, bo są one dosyć drogie, tzn. maszynka do mięsa jest 2 droższa niż np. wolnostojąca, interesowałaby mnie opinie użytkowników czy sprzęty są warte swej ceny, czy łatwo się je montuje i korzysta z nich, na temat: - sorbetiery - maszynka do tarcia i szatkowania - maszynki do mięsa (FGA vs MFGA vs JFGA) - wałkowarka, wykrojniki oraz wyciskarka do makaronu - młynek do zbóż - wyciskacz do cytrusów