Skocz do zawartości

misiu36100

Użytkownicy
  • Postów

    65
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O misiu36100

  • Urodziny 20.04.1967

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Śląsk Tychy
  • Zainteresowania
    Wszystko co mnie zainteresuje.

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia misiu36100

Entuzjasta

Entuzjasta (6/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. misiu36100

    Konserwy-słoiki

    Szukam przepis na boczek do smarowania na chleb, na necie jest sporo przepisów gdzie mieli się boczek a o taki przepis mi nie chodzi. W wojsku był boczek w całości ale tak miękki że można było go rozsmarować nożem na kanapkę i o taki przepis mi chodzi lub coś podobnego.
  2. Szukam przepis na boczek do smarowania na chleb, na necie jest sporo przepisów gdzie mieli się boczek a o taki przepis mi nie chodzi. W wojsku był boczek w całości ale tak miękki że można było go rozsmarować nożem na kanapkę i o taki przepis mi chodzi lub coś podobnego.
  3. Znalazłem film jak czyści DG preparatem Suma Grill D9.
  4. Gdzie można kupić taki pilot nie mam czasu szukać kto mi to pospawa?
  5. Co to za silnik posiada nazwę?
  6. Znalazłem taki film nie wiem czy takie podłączenie jest ok.https://youtu.be/lsteeTZJkzM
  7. Ten regulator utrzymuje odpowiednią temperaturę jaka zostanie zaprogramowana czy tylko pokazuje aktualną?
  8. Zanim kupie napiszcie panowie jak to podłączyć bo z tyłu regulatora widzę aż 6 wyjść do podłączenia dziękuje bardzo za pomoc. REGULATOR TEMPERATURY REX-C100V CZUJ SSR 40A DA RA
  9. Jakie polecacie sterowniki do regulacji temperatury i czy warto stosować z sondą?
  10. Wynika z tego że na każdy litr wody daje 90g soli a wody do solanki używam 1 litr na kilogram ryb?
  11. Mam zamiar zrobić ten przepis pytanie jak użyje podwójnej ilości śledzi to resztę z przepisu dodaje podwójnie, nie będzie za dużo? NIEEEEE
  12. Jaką rybę chcesz wędzić na zimno? Małe pytanie a temat rzeka Nieśmiało proponuję zacząć od wędzenia na ciepło Skorzystam z rady i będzie na ciepło.
  13. Dziękuje bardzo jeszcze jedno małe pytanie wędzenie ryb na zimno ile czasy należy wędzić i czy robimy przerwy. Będę wędził ryby pierwszy raz wasze doświadczenie jest bardzo pomocne.
  14. Odkopie temat mam zrobić do ryb solankę 9%, kupiłem solomierz Biowin który ma dziwnie wyskalowaną podziałkę jak mam zmierzyć te 9%. Jaki solomierz polecacie?
  15. Tak 8 mm wystarczyMiki podał że otwór na rurę dymową ma być wywiercony w DG 8-10 cm nad rusztem, pytanie czy dla rury 3/4 cala bo takie mam wystarczy te 10 cm czy wyżej. Pytam bo materiał jest drogi i nie chce zrobić źle lepiej się upewnić i skorzystać z wasze wiedzy.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.