Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Robi się żółta, czyli ma dostęp do wilgoci.

Trzymaj ją w bardziej suchych warunkach.

Najlepiej jeśli peklosól przesypiesz do szklanego słoika i dobrze zakręcisz nakrętkę.

Wtedy nic nie powinno się jej stać.

 

Tą która masz, wymieszaj, przesyp i będzie dobra.

 

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe
 
Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10628-mieszanka-pekluj%C4%85ca/#findComment-384214
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

http://www.anna-sol.pl/_3_asortyment.html

 Ciekawi mnie co wy na wariant drugi Peklosoli . Zawartość azotynu ( nitrytu ) zwiększona, a  dawka mieszanki na 1kg mięsa taka sama jak w wariancie I

Edytowane przez DZIADEK
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10628-mieszanka-pekluj%C4%85ca/#findComment-388190
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.