Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, chłopina przeszedł na emeryturę to i ciasta, piwo, nalewki, przetwory na zimę - tu Anuś podpowie - niech zacznie robić

Gonzuś :D zawsze pomogę  :) tylko o wyrobie piwa nic nie wiem  :D 

Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt

Przeciez prezent nie musi byc konieczkie w pudeku, czyli zapakowane. Mozesz zafundowac tacie kurs w  Lazach . Ja np. bardzo bym sie cieszyla z takiego prezentu.

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Przeciez prezent nie musi byc konieczkie w pudeku, czyli zapakowane. Mozesz zafundowac tacie kurs w  Lazach . Ja np. bardzo bym sie cieszyla z takiego prezentu.

Ja również byłbym wniebowzięty z takiego prezentu, a można go zrobić zawsze lekko składkowy, i dorzucić co nieco. Myślę że Tata byłby zadowolony popracując z zawodowcami :-) 

Pozdrawiam

Odnośnie kursów odpisałam kilka wiadomości wcześniej, że mój Tata jest typem niepodróżującym, bardzo chętnie bym mu taki prezent z całą rodziną sprawiła, ale on niestety by się raczej nie ucieszył... Cóż, też żałuję!:)

Ciasta, piwa, nalewki, chleby, sery...widzę, że będę wracać na to forum:)

Odnośnie kursów odpisałam kilka wiadomości wcześniej, że mój Tata jest typem niepodróżującym, bardzo chętnie bym mu taki prezent z całą rodziną sprawiła, ale on niestety by się raczej nie ucieszył... Cóż, też żałuję! :)

Ciasta, piwa, nalewki, chleby, sery...widzę, że będę wracać na to forum:)

Może zarazisz się bardziej niż Tata  :D I będziesz stałym bywalcem . Mam taką nadzieję i mam również nadzieję że namówisz Tatę na taki wyjazd, wystarczy spróbować i trochę mu pomóc, np. zawieźć go pod drzwi  :tongue:  :facepalm:

Nie rozumiem, dziewczyna zwróciła się z konkretną prośbą a tu zaczynacie jej wciskać i udowadniać co jest lepsze!

Koleżanko, nie tłumacz się, to Ty wiesz co  ojcu sprawi największą przyjemność.

Moje dzieci też sprawiają nam drobnostką największe radości.

W życiu dwa dni są najważniejsze:
 Ten w którym się urodziłeś.
  I ten kiedy zrozumiałeś po co

M.Twain

Nie rozumiem, dziewczyna zwróciła się z konkretną prośbą a tu zaczynacie jej wciskać i udowadniać co jest lepsze!

Papcio kochany,

oni to robią żartobliwie, sympatycznie i z dobrymi intencjami.

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Dziękuje Ci Aniu, przywróciłaś mi wiarę w gatunek ludzki!.

Dobre intencje - też tak już myślę.

p.s. (prywata)

Ja i Danusia bardzo Ciebie pozdrawiamy!

W życiu dwa dni są najważniejsze:
 Ten w którym się urodziłeś.
  I ten kiedy zrozumiałeś po co

M.Twain

Papcio kochany,

oni to robią żartobliwie, sympatycznie i z dobrymi intencjami.

Dokładnie, a materiałów i tak jest spora ilość. Wiecej nie piszę bo może to być źle odebrane :-) 

Fukaeri jak już poczytasz i wybierzesz co chcesz by tata robił, no i jeszcze jak go przekonasz do tego to będzie spory postęp i otwarta droga do wprowadzenia nowych pomysłów.

Jak tatko mieszka na wsi to może masz w okolicy młyn (jakiś mały młyn rodzinny) - w takim miejscu można kupić różnego gatunku mąkę - taki towar jest o niebo lepszy do wszelkiego rodzaju wypieków - ciasta, chleby czy choćby naleśniki.

Jak dojrzejesz do pieczenia chleba to zakwas najlepiej albo samemu zrobić (wyhodować) albo z jakiejś małej piekarni załatwić.

Jak coś to pytaj - tu pomysłów jest na potęgę :) 

Pozdrawiam cieplutko

Całość mojej wypowiedzi jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem i moją opinią - chcesz zgadzaj się, nie chcesz nie zgadzaj się.

Ja życzę jak najlepiej

Czerpiesz ze strony "garściami" to wspomóż forum finansami ___ LINK DO POMOCY KPP

Poczytaj o panu S i jak możesz to klepnij go w d..... codziennie 2 razy ___LINK DO STRONY KPS

• 1 miesiąc temu...