Henio Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #401 Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) @jac007, Tak wygląda wytwórnia słodów na wszystkie browary w Europie ( oczywiście te molochy) Gdańsk . I pewnie dla tego wszystkie piwa mają jeden smak . Edytowane 7 Marca 2018 przez Henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #402 Opublikowano 7 Marca 2018 trzeba coś uwarzyć. na 2 wieczory i śniadanie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #403 Opublikowano 8 Marca 2018 Chyba będzie przewaga piwa jasnego? W planie jestAmerican Amber Ale14 Blg około 40lAlt Bier 12 Blg około 40lIrish Red Ale 13Blg około 40l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #404 Opublikowano 17 Marca 2018 Pasztet drobiowy smarowny zapuszkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #405 Opublikowano 17 Marca 2018 Ładna robota ,puszki napełnione z jubilerską dokładnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #406 Opublikowano 17 Marca 2018 No i maszyna konkret Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #407 Opublikowano 21 Marca 2018 Mięso na świąteczne wędliny już się pekluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #408 Opublikowano 23 Marca 2018 Wszystko gotowe do wędzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #409 Opublikowano 23 Marca 2018 Widzę, że też nie próżnujesz Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #410 Opublikowano 24 Marca 2018 Wszystko gotowe do wędzenia. No to teraz tylko dym i pokal smacznego pifka :D Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #411 Opublikowano 24 Marca 2018 Jak Ci się spisuje ta nadziewarka ? Mam taką samą i jestem zadowolony. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #412 Opublikowano 24 Marca 2018 nadziewarka ? Mam taką samą i jestem zadowolony. Nie wiem jak u jaca, ale moja taka sama, śmiga od 8 lat ileż ona już farszy różniastych nadziała teraz mniej używana od czasu jak kupiłem ciut większą Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #413 Opublikowano 24 Marca 2018 Widzę, że też nie próżnujesz Trzeba coś robić żeby nie wyjść z wprawy. No to teraz tylko dym i pokal smacznego pifka Piwko obowiązkowo musi być. Jak Ci się spisuje ta nadziewarka ? Mam taką samą i jestem zadowolony. Ja już mam ją od piętnastu lat spisuje się dobrze tylko stojak zaczyna trochę rdzewieć trzeba będzie poszukać galwanizernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #414 Opublikowano 24 Marca 2018 Trzeba coś robić żeby nie wyjść z wprawy. Takiego samego zdania jestem Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #415 Opublikowano 24 Marca 2018 stojak zaczyna trochę rdzewieć trzeba będzie poszukać galwanizernie. Może lepiej oddać do malowania proszkowego. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #416 Opublikowano 24 Marca 2018 Może lepiej oddać do malowania proszkowego. Faktycznie o tym nie pomyślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #417 Opublikowano 24 Marca 2018 I po wędzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #418 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Sezon kociołkowy rozpoczęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #419 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Sezon kociołkowy To lubię - takie dania jednogarnkowe zwykle są treściwe w mięsiwo (lub drób, też rybki) i przyprawy Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #420 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 No ,a ten co ma adidasy i spodnie w pasy rośnie w "miszcze" Czym skorupka za młodu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #421 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Moje klimaty! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #422 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 No ,a ten co ma adidasy i spodnie w pasy rośnie w "miszcze" :clap: Czym skorupka za młodu . Lubi dziadkowi pomagać od najmłodszych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #423 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 dziadkowi pomagać Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #424 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ale jaka mina , jak u starego fachowca Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #425 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Mina a,la "kto mi tu podskoczy" Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.