wróbel75 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #551 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Post 199 Ci wszystko wyjaśni https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10476-silnik-do-miesza%C5%82ki/page-10 Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi boy Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #552 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) Dziękuję Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez Waldi boy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyna Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #553 Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Witam serdecznie. Ja mam nadziewarkę all4technology ( jakoś tak to się pisze) jest to największy model jaki mają. Do jej napędu użyłem silniczka od wycieraczek z corsy ale nie bezpośrednio tylko przez podwójną przekładnie łańcuchową, każda o przełożeniu 2:1. Silniczek nie grzeje się prawie w ogóle a prędkość wyciskania jest wystarczająca. Pozdrawiam Edytowane 12 Kwietnia przez Jarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi187 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #554 Opublikowano 12 Kwietnia Wrzuć jakieś zdjęcia tego napędu. Cytuj "Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy". James Joyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyna Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #555 Opublikowano 12 Kwietnia 31 minut temu, Jarzyna napisał(a): Witam serdecznie. Ja mam nadziewarkę all4technology ( jakoś tak to się pisze) jest to największy model jaki mają. Do jej napędu użyłem silniczka od wycieraczek z corsy ale nie bezpośrednio tylko przez podwójną przekładnie łańcuchową, każda o przełożeniu 2:1. Silniczek nie grzeje się prawie w ogóle a prędkość wyciskania jest wystarczająca. Pozdrawiam Witam. W tej chwili nie ma takiej możliwości bo jestem w szpitalu. Jak wyjdę to zrobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #556 Opublikowano 12 Kwietnia 5 minut temu, Jarzyna napisał(a): bo jestem w szpitalu ZDROWIA😉 Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyna Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #557 Opublikowano 12 Kwietnia Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi187 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #558 Opublikowano 12 Kwietnia Zdrówka życzę 😃 Cytuj "Pan Bóg stworzył jedzenie, a diabeł kucharzy". James Joyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyna Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #559 Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) 15 godzin temu, Jarzyna napisał(a): Witam serdecznie. Ja mam nadziewarkę all4technology ( jakoś tak to się pisze) jest to największy model jaki mają. Do jej napędu użyłem silniczka od wycieraczek z corsy ale nie bezpośrednio tylko przez podwójną przekładnie łańcuchową, każda o przełożeniu 2:1. Silniczek nie grzeje się prawie w ogóle a prędkość wyciskania jest wystarczająca. Pozdrawiam Witam. W tej chwili nie ma takiej możliwości bo jestem w szpitalu. Jak wyjdę to zrobię zdjęcia. Dziękuję Wszystkim za życzenia. Ps. Mam w planach budowę stosunkowo małej chłodni, tak na 50-60kg ale najpierw muszę się wyleczyć.Jak projekt wypali to zamieszczę fotorelację na forum. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 13 Kwietnia przez Jarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.