Gregtom Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 25 Września 2016 Ale ta drezyne podrzucusz jak zaproponowales.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13008-uszy-ogony-n%C3%B3%C5%BCki-wieprzowe-jak-w%C4%99dzi%C4%87/page/3/#findComment-518761 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 25 Września 2016 Ale ta drezyne podrzucusz jak zaproponowales Nawet sam nią przyjadę :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13008-uszy-ogony-n%C3%B3%C5%BCki-wieprzowe-jak-w%C4%99dzi%C4%87/page/3/#findComment-518777 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK MACIEK Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 25 Września 2016 Uszy wędziłem wiele razy, metodą arkadiusza i tiera. Wg mnie trochę lepsze są najpierw parzone później wędzone, mają więcej dymu, są mięciutkie z wyraźnie zaznaczoną chrząstką. Cytuj www.wedzarnie.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13008-uszy-ogony-n%C3%B3%C5%BCki-wieprzowe-jak-w%C4%99dzi%C4%87/page/3/#findComment-518782 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosman Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Ja mam taki problem z boczkiem: u mnie skóra z boczku do wyrzucenia albo na zelówy a sklepowy boczek ma skórkę miękką.Co zrobić by boczek mojej produkcji miał miękką skórkę? Uwaga moderatora:Zlituj się proszę nad tym pięknym, naszym, polskim językiem. Edytowane 25 Września 2016 przez EAnna ort. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13008-uszy-ogony-n%C3%B3%C5%BCki-wieprzowe-jak-w%C4%99dzi%C4%87/page/3/#findComment-518803 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumbo Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 25 Września 2016 ....parzyć, albo na fasolówkę odłożyć.... Cytuj jumbo--------------"Ludzie są głupi, nie źli.Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl.Głupiec nie pomyśli.Działa jak zwierzę przekonany, że zawsze ma rację,dumny, że przypierd..la. każdemu, kto jest inny od niego samego." "- Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni. Gdy piją na umór, oszukują, kradną, leją żonę lejcami, morzą głodem babkę staruszkę, tłuką siekierą schwytanego w paści lisa lub szpikują strzałami ostatniego pozostałego na świecie jednorożca, lubią myśleć, że jednak potworniejsza od nich jest Mora wchodząca do chaty o brzasku. Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.""Ostatnie życzenie" Sapkowski Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13008-uszy-ogony-n%C3%B3%C5%BCki-wieprzowe-jak-w%C4%99dzi%C4%87/page/3/#findComment-518806 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Są takie "anomalie" np.łapki kurze w USA, Europie raczej odpad w Chinach delicje.Kurze łapki, super sprawa. Można np. obgotować, w panierkę i usmażyć, pychota. Albo zrobić fajną galaretkę. Edytowane 25 Września 2016 przez Todek Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13008-uszy-ogony-n%C3%B3%C5%BCki-wieprzowe-jak-w%C4%99dzi%C4%87/page/3/#findComment-518810 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurkućPodjadek Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Witam,Ja drugi raz nie wędziłem więc w końcu nie wiem kiedy parzyć. Edytowane 8 Listopada 2016 przez Bee Gees Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13008-uszy-ogony-n%C3%B3%C5%BCki-wieprzowe-jak-w%C4%99dzi%C4%87/page/3/#findComment-525703 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.