Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Filiip10 napisał(a):

Ale jak ktoś ma zamiar zrobić schab dojrzewający to lepiej bez mizdry bo później ciężko kroić lub przegryźć

Robisz schaby dojrzewające?

Miałem na myśli o schabie łososiowym wędzonym na zimno. Źle napisałem.

Edytowane przez Filiip10
14 minut temu, Filiip10 napisał(a):

Miałem na myśli o schabie łososiowym wędzonym na zimno

Polędwicę!!! No chyba, że lubisz gnaty ogryzać :).

47 minut temu, Filiip10 napisał(a):

schab dojrzewający

Chyba małe przejęzyczenie. ;)

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.