DonLeo007 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 24 Lutego 2017 Po wielu dziesiątkach spędzonych godzin przed komputerem wyniki są 100% dobre (wg znajomych), nauczyłem się wielu a nawet wszystkiego tu, na http://wedlinydomowe.pl (każdemu polecam).Zaczynałem od kwaśnych, okopconych kiełbas, a nawet wyrzuconego mięsa, 5 termometrów i godzin przed wędzarnią. Teraz mam jeden termometr i oko, znam własną wędzarnię potrafię kontrolować ogień i dym.Nie będę wymieniać nazw uczestników od których brałem nauki ale wszystko z tego forum - bardzo dziękuję wszystkim kolegom z Wędzarniczej Braci za to ze istnieją i nigdy się im nie nudzi odpowiadać na te same pytania - ja osobiście wole rozmawiać nie pisać (slaby z polskiego), myślę ze się spotkamy na którymś zlocie, osobiście.Jak wiecie mieszkam we Francji - inne mięso, inne smaki i przyzwyczajenia ale smakuje wszystko co wyprodukuje, jedli Francuzi, portugesi a nawet anglik się znalazł - ogólnie b.dobre, zwłaszcza rodacy mieszkający z okolicy. Mamy niedaleko sklep polski, Polacy którzy się znają, wola kupić coś u mnie bo wiedza ze jest swojskie, a oto moje ostatnie produkty; Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14032-efekty-nauki-od-podstaw-w-w%C4%99dzarniczej-braci/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
targal Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 24 Lutego 2017 I tak trzymaj. Wyroby ładne oraz co ważne smakują.Ale pamiętajmy, że nie możemy spocząć na laurach. Ja też zacząłem dymić niedawno i próbuję opanowąc sztukę wędzenia a do ćwierć-Mistrza jeszcze baaaardzo daleka droga. Ważne, że złapaliśmy bakcyla.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14032-efekty-nauki-od-podstaw-w-w%C4%99dzarniczej-braci/#findComment-542080 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 24 Lutego 2017 wyniki są 100% dobre Jestem pewien . że nie tylko Ty - sam bardzo wiele zawdzięczam SiBom z Forum - I kultywuj te nasze produkty Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14032-efekty-nauki-od-podstaw-w-w%C4%99dzarniczej-braci/#findComment-542087 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 24 Lutego 2017 a oto moje ostatnie produkty; Super robota duży asortyment z pokazanych zdjęć........ pięknie to wygląda i jak pisałeś również smakuje w obsadzie międzynarodowej . :thumbsup: :clap: Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14032-efekty-nauki-od-podstaw-w-w%C4%99dzarniczej-braci/#findComment-542090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) wszystkim kolegomi koleżankom z Wędzarniczej Braciteraz opis jest tak samo cudny jak wyroby Edytowane 25 Lutego 2017 przez EAnna lit. Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14032-efekty-nauki-od-podstaw-w-w%C4%99dzarniczej-braci/#findComment-542091 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonLeo007 Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 24 Lutego 2017 Ale pamiętajmy, że nie możemy spocząć na laurach. ...nie, nie własnie rozpaliłem wędzarnię i "do szkoły", mam 7 szynek i wojskowa kiełbasę z 1957 do dowędzenia (bardzo dobra),dziękuje za mile słowa Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14032-efekty-nauki-od-podstaw-w-w%C4%99dzarniczej-braci/#findComment-542092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian Ciunel Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 24 Lutego 2017 Widać że nauka nie poszła w las ! Cytuj Maryś Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14032-efekty-nauki-od-podstaw-w-w%C4%99dzarniczej-braci/#findComment-542100 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 24 Lutego 2017 Po wielu dziesiątkach spędzonych godzin przed komputerem wyniki są 100% dobre (wg znajomych), nauczyłem się wielu a nawet wszystkiego tu, Piękne efekty Twojej nauki.... wiedzy tutaj dostatek. Można?? .. można :clap: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14032-efekty-nauki-od-podstaw-w-w%C4%99dzarniczej-braci/#findComment-542134 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 24 Lutego 2017 wiedzy tutaj dostatek. Można?? .. można :clap: Halinko, wiem to po sobie Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14032-efekty-nauki-od-podstaw-w-w%C4%99dzarniczej-braci/#findComment-542138 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 25 Lutego 2017 Po wielu dziesiątkach spędzonych godzin przed komputerem Przechodzisz to samo co ja kiedyś .Faktycznie na forum jest wszystko ,tylko czytać ,robić wędliny i wyciągać wnioski .Wyroby fajne ,tylko tak dalej Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14032-efekty-nauki-od-podstaw-w-w%C4%99dzarniczej-braci/#findComment-542278 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonLeo007 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam ponownie po długiej przerwie, ale studiowałem Sery wędzone, zrobiłem dwa, ok. kilograma i dałem spróbować rożnym narodowościom (Portugalczykom,arabom i francuzom i oczywiście naszym rodakom tez).opinia naprawdę pozytywna, większe zainteresowanie jest wędzonym serem ( przepis wg Tier) niż szynka lub kiełbasa. I znowu dzięki temu forum i stronie jestem wdzięczny za naukę. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14032-efekty-nauki-od-podstaw-w-w%C4%99dzarniczej-braci/#findComment-549529 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesch Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgadzam się z tobą bo forum jest bankiem wiedzy Masz fotki tych serków? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14032-efekty-nauki-od-podstaw-w-w%C4%99dzarniczej-braci/#findComment-549542 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.