arkadiusz Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #776 Opublikowano 25 Marca 2012 a co do wędzenia to robiłem to 3 raz w życiu więc dopiero się uczę Przestudiuj uważnie Akademię Dziadka.A jak będziesz miał jakieś wątpliwości to możesz też pytać na PW, ale wszystko i tak znajdziesz na stronie.Powodzenia :smile: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209310 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #777 Opublikowano 25 Marca 2012 a peklosól, saletrę uważam za zbędną w domowej produkcji, nie robię na zamówienie żeby wspomagać się chemią,to zdanie utwierdza mnie że masz błędne postrzeganie tego zagadnienia - peklowanie z użyciem tych środków (nieważne czy saletra czy peklosól bo efekt jest taki sam) to również inny smak - i to nie jest wcale wymysł nowoczesnego przemysłu bo saletra była używana od bardzo dawnano... ale namawiać nie musimy [ Dodano: Nie 25 Mar, 2012 13:07 ]kusi mnie ta pekla ale saletra zniechęca ale nie wiem sam czemu po prostu nigdy tego nie stosowaliśmyno właśnie.... czyli "nie bo nie...."a czy wiesz co jest w peklosoli? - znasz różnicę pomiędzy saletrą a gotowa peklosolą? - jeśli nie to na jakiej podstawie wydajesz wyroki? :rolleyes: Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209313 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_mm Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #778 Opublikowano 25 Marca 2012 nie skreślam saletry i pekli ale ostatnio czytałem tu gdzieś na forum o tym że kiełbasy z zawartością saletry nie nadają się na grilla bo coś tam coś tam a te moje to 100% naturalne no prawie a tak na dobrą sprawę jaka jest różnica w smaku jak zasypię peklą ? bo jak smakuje solą to już wiem są pyszne Ps tu na tym forum każdy nowy ma tak ciężko ?? każdego amatora tak łapiecie za słowa i chcecie zrobić z niego od razu profesora garmażu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209343 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #779 Opublikowano 25 Marca 2012 :grin: :thumbsup: :clap: pit-mm :grin: bardzo fajne wiejskie wędzonki :grin: gratuluję :grin: :thumbsup: :clap: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209346 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #780 Opublikowano 25 Marca 2012 zawartością saletry nie nadają się na grilla A te sklepowe to na czym? Na soli?.Możesz robić na grilla na soli a do czegoś innego peklować mięso na kiełbasę. a tak na dobrą sprawę jaka jest różnica w smaku jak zasypię peklą ? To juz musisz sam zobaczyć. :wink: Ps tu na tym forum każdy nowy ma tak ciężko ?? Staramy się od razu zwracać uwagę na popełnione błędy, żeby nowicjusz uczył się od samego początku prawidłowego wyrobu wędlin domowych.Ale się nie przejmuj nie jesteś pierwszy i pewnie nie ostatni :grin: .Wszystkich nowych to spotyka jeśli popełniaja jakieś błędy.Są osoby na forum ,które będą Ci biły brawo za same chęci ,ale są i takie co bez ogródek wytkną co było nie tak.Wiem po sobie ,że więcej nauczysz się od tych drugich.Musisz przywyknać bo tu nikogo nie oszczędzają. :tongue:.Chodzi o zdrowie ,żebyś tymi swoimi wyrobami nie narobił więcej szkody niż pożytku. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_mm Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #781 Opublikowano 25 Marca 2012 grzegorz565 dziękuję bardzo ale i tak lepiej smakują niż wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #782 Opublikowano 25 Marca 2012 pit-mm bardzo fajne wiejskie wędzonki gratuluję I tu masz przykład tych drugich. Chyba nie wypada z taką rangą pisać takie bzdury :devil:.A gdzie jest powiedziane ,że wiejskie to muszą być spalone?.Pokaż koledze Swoje bo jakoś u Ciebie takiej spalenizny nie widziałem i nie chwaliłeś się ,takim procesem wędzenia. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209349 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_mm Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #783 Opublikowano 25 Marca 2012 arkadiusz, z taką rangą to możę już pisać co chce :P bosze ale z Tobą to będę miał przes..... aż strach cokolwiek napisać ale spróbuję wykończyć cię nerwowo np pisząc schab bez kości też mi się dobrze uwędził i jest naprawdę soczysty i wyśmienity Ps dziś oglądałem wagi więc niebawem kupię i od razu na nią michę z solą i będę odbierał moje 3 garście i wtedy podam ile soli do czego ej ej kolego arkadiusz nie rozpędzaj się, bo nie są spalone to że są ciemne nie znaczy że spalone krytykować jest zawsze łatwo a sądząc po ilości twoich postów to pewnie nic innego nie robisz tylko pouczasz wszystkich, krytykujesz i każesz robić wg norm co? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209351 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #784 Opublikowano 25 Marca 2012 :grin: pit-mm :grin: wyglądają tak jak chciałeś :grin:a smakują na pewno dobrze bo to przecież szkoła BABCI a jak wiemy BABCIA robi wszystko najlepiej :grin:trzeba robić tak wędliny aby WAM smakowały a nie MY mamy wywierać naciski jak MASZ robić i powielać NASZE smaki. Serdecznie pozdrawiam. :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209352 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #785 Opublikowano 25 Marca 2012 arkadiusz, z taką rangą to możę już pisać co chce bosze ale z Tobą to będę miał przes..... aż strach cokolwiek napisać To jest Twoje zdanie .Ja mam inne.Nie ma co się bać ,tylko wziąć się za naukę a wyjdzie Ci to na zdrowie. To fajnie ,że masz soczysty i wyśmienity, ale wirtualny.Smacznego. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209353 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #786 Opublikowano 25 Marca 2012 ale i tak lepiej smakują niż wyglądają a widzisz... a przecież można połączyć i jedno i drugie czytałem tu gdzieś na forum o tym że kiełbasy z zawartością saletry nie nadają się na grillazgadza się ale jaki problem skoro przewidujesz jakąś partię na grilla zrobić ją osobno? lub wtedy nie stosować peklowania? a powiedz szynkę też grillujesz? :wink: :tongue: nie wrzucaj wszystkiego "do jednego wora".... a smak peklowanych wyrobów musisz ocenić sam....porównać... i jeszcze różnice w peklowaniu wędzonek "na mokro" a "na sucho" - z tym że zauważyłem że Ty chyba lubisz takie od razu "podsuszone" :rolleyes: ... dlatego ta metoda bardziej będzie Ci pasować tu na tym forum każdy nowy ma tak ciężko ??najgorzej mają ci co zazwyczaj "wszystko wiedzą lepiej" i to jeszcze przed pierwszym wędzeniem :grin: :tongue: - bo kolego czasem potrzeba trochę pokory przed wiedzą i doświadczeniem innych (celowo nie użyłem słowa "starszych") oraz szacunek dla tych co chcą cierpliwie wyjaśnić "co z czym i dlaczego"..... Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209354 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_mm Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #787 Opublikowano 25 Marca 2012 arkadiusz, dlaczego wirtualny??podaj adres to Ci wyślę bo i tak za dużo narobiłem :P a o moje zdrowie nie martw się i tak emerytury nie dożyję bo mnie inni wykończą na forum "tak jest panie psorze" obiecuję postaram się najlepiej jak tylko będę umiał i nauczę się wytwarzania kiełbas "przemysłowych" hehe lubię się z tobą kłócić [ Dodano: Nie 25 Mar, 2012 18:26 ]abratek, ok ale dlaczego zaraz na początku jest atak a nie podejście typu "wiesz my robimy to tak i tak" albo spróbuj to zrobić to tym sposobem bo może być lepszy macie trochę więcej praktyki, wiedzy i lat ale z podejściem do ludzi to raczej u Was słabo a tu od razu szynki spalone fuj, że gorzkie, itp przyznaję się, źle napisałem bo zasolenie nazwałem peklą bo się nie znam uczę się ale jedna osoba mi to wytłumaczyła a inni to się tak oburzyli jak by to był grzech ciężki typu zabójstwo jakoś mięso się nie oburzyło że zostało zasolone a nie zapeklowane Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209356 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #788 Opublikowano 25 Marca 2012 ej ej kolego arkadiusz nie rozpędzaj się, bo nie są spalone to że są ciemne nie znaczy że spalone krytykować jest zawsze łatwo a sądząc po ilości twoich postów to pewnie nic innego nie robisz tylko pouczasz wszystkich, krytykujesz i każesz robić wg norm co? A rób jak chcesz.Twoja broszka.Krytykuję i nie tylko ja bo widzę co zrobiłeś. Szkoda mi czasu na taką głupią dyskusję. Widzisz mam tą przewagę nad Tobą bo też na początku swojej drogi robiłem takie wędzonki jak Twoje.Teraz mam porównanie ,którego Tobie brakuje. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209358 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #789 Opublikowano 25 Marca 2012 pit_mm, nie masz się co denerwować ... To moje pierwsze przedstawione na forum"wędzonki" ... wtedy też myślałem, że tak mają wyglądać ... Też stawałem okoniem na wypowiedzi kolegów, podpowiedzi itd.... Teraz wyglądają co najmniej tak http://img39.imageshack.us/img39/9314/p2070159.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209359 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_mm Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #790 Opublikowano 25 Marca 2012 myth, nie denerwuje się i przyjmuję słowa krytyki ale lepiej brzmią jako porady a Pan arkadiusz, to tak pojechał na początku że odechciewa się wszystkiego włącznie z robieniem szynek i kiełbas i jak szkoda czasu na głupią dyskusję to po co piszesz ?? i powiedz mi jedno jak na początku wstawiłeś swoje wyroby to też Cię tak zjechali jak Ty innych ? też miałeś tak ciężko na tym forum jak ja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209361 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #791 Opublikowano 25 Marca 2012 też miałeś tak ciężko na tym forum jak ja ?? nie rób z siebie męczennika - byli gorsi od Ciebie i Ci mieli po prostu przesrane że i Stoperan nie pomógł :grin: :tongue: Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209362 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszubka33 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #792 Opublikowano 25 Marca 2012 pit_mm, nie od razu Rzym zbudowano :grin: Słuchaj co koledzy radzą , a będziesz miał najlepsze i najzdrowsze wyroby w okolicy . Bo okopcone wędzonki na pewno nie są zdrowe. A tu masz wędzonki "wczesny Zbój Madej " - poczytaj . https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=101507&highlight=#101507 Cytuj Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209363 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_mm Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #793 Opublikowano 25 Marca 2012 pit_mm, nie od razu Rzym zbudowano :grin: Słuchaj co koledzy radzą , a będziesz miał najlepsze i najzdrowsze wyroby w okolicy . Bo okopcone wędzonki na pewno nie są zdrowe. no właśnie nic nie radzą tylko mówią, że źle, że nie tak a nikt nawet nie powiedział jak powinno być ale sobie doczytam i z wypowiedzi niektórych osób wiem, że wędziłem za długo i za ciepło ale nikt nie powiedział do ilu skrócić czas wędzenia i do jakiej temperatury więc gdzie tu porady nie robię z siebie męczennika ale się trochę czuję osaczony i niechciany bo nie potrafię dobrze uwędzić jak co niektórzy ale gdybym wszystko wiedział i nie potrzebował porad to bym się tu nie rejestrował tylko wydawało mi się że tu znajdę milsze przywitanie bo ja początkujący jestem oraz miłe porady starych wyjadaczy a nie samą krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209366 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #794 Opublikowano 25 Marca 2012 pit_mm, tak, tak, tak... frycowe 3eba zapłacić i nie ma co się dziwić... Obejrzyj to co podesłała Ci Kaszubka, to jest hardcore wśród wyrobów... A Zbójaszka poznasz jeszcze i zobaczysz, że nauka nie idzie w las, oczywiście przy odrobinie chęci Nie bocz się tak, bo to są właśnie porady a'la Pan Arkadiusz, a'la Michał itd, itd... nikt nie robi Tobie na złość, uwierz mi przyjmuj na klatę wszystko i brnij dalej do przodu, przy okazji wyciągając wnioski i korygując błędy ... [ Dodano: Nie 25 Mar, 2012 19:05 ]no właśnie nic nie radzą tylko mówią, że źle, że nie tak a nikt nawet nie powiedział jak powinno być ale sobie doczytam i z wypowiedzi niektórych osób wiem, że wędziłem za długo i za ciepło ale nikt nie powiedział do ilu skrócić czas wędzenia i do jakiej temperatury więc gdzie tu porady nie robię z siebie męczennika ale się trochę czuję osaczony i niechciany bo nie potrafię dobrze uwędzić jak co niektórzy ale gdybym wszystko wiedział i nie potrzebował porad to bym się tu nie rejestrował tylko wydawało mi się że tu znajdę milsze przywitanie bo ja początkujący jestem oraz miłe porady starych wyjadaczy a nie samą krytykęNie chodzi o to, że nikt nie służy pomocą, tylko nie może być tak, że masz wszystko podane na talerzu! To jest jak studiowanie, sam musisz pewne sprawy "wykopać", a nie rzucisz pytanie i oczekujesz, że będzie nagle milion odpowiedzi... jakieś podstawy wiedzy należy mimo wszystko posiadać... :P I gdyby każdy , po otrzymaniu informacji w temacie, który ich interesuje zaraz się ostatecznie wylogowywał, to jak takie forum miało by egzystować? Tak się nie da, trzeba wkładać choć troszkę od siebie, aby czerpać jakieś korzyści, a i Ty dzisiaj dostałeś 1wszą lekcję i wyciągniesz wnioski, uwierz mi. Tym, ze wstawiłeś foto swoich wyrobów, rozkręciłeś dyskusję, z której na pewno się dowiesz jakie błędy popełniłeś, a i będzie to jednocześnie nauką dla innych początkujących ... Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209370 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #795 Opublikowano 25 Marca 2012 o właśnie nic nie radzą tylko mówią, że źle, że nie tak a nikt nawet nie powiedział jak powinno być ale sobie doczytam Kolego Ty w tym zacietrzewieniu chyba nawet nie pamiętasz co czytasz. Zaproponował Ci nawet pomoc na PW i mimo kilku obraźliwych uwag w stosunku do mojej osoby dalej propozycje podtrzymuję.A żeby nie być gołosłownym to Ci zacytuję.Str 52 tego wątku: Przestudiuj uważnie Akademię Dziadka.A jak będziesz miał jakieś wątpliwości to możesz też pytać na PW, ale wszystko i tak znajdziesz na stronie.Powodzenia Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209372 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #796 Opublikowano 25 Marca 2012 nikt nie powiedziała spytałeś??? - od razu stanąłeś jak kogut że "dziadek, pradziadek, babcia i wszystkie wujki...." ale jeszcze nie jest za późno :wink: Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209373 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_mm Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #797 Opublikowano 25 Marca 2012 myth, obiecuję że się poprawię i nie obrażam się Ci co mnie znają osobiście to wiedzą że ja się nie boczę, nie obrażam i ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi ale kocham się przekomarzać (to mój minus) ale nie brnę jak wiem że nie mam racji ale wszystko musi być poparte dowodami czemu tak a nie inaczej wiesz o co mi chodzi ? atak na boku sprzedaje ktoś z Was peklosól to kupię i zrobię po waszemu to sobie porównam i szukam jeszcze podpuszczki ok to może od początku zacznę na wstępie PRZEPRASZAM za moje zachowanie i chcę zacząć od początku Wybaczycie ?? przyjmujecie przeprosiny ?? nie za późno ?? następnie pragnę poinformować że AKADEMIĘ DZIADKA przeczytałem ale teoria teorią a praktyka praktyką Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209374 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #798 Opublikowano 25 Marca 2012 tylko wydawało mi się że tu znajdę milsze przywitanie bo ja początkujący jestem oraz miłe porady starych wyjadaczy a nie samą krytykę Nie marudź jak jakaś panienka :devil: rób Swoje i wstawiaj fotki wyrobów - będzie krytyka, znaczy będziesz wiedział co i gdzie poprawić. pozdro Cytuj Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #799 Opublikowano 25 Marca 2012 https://wedlinydomowe.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=115 Skontaktuj się z Mirkiem myth, obiecuję że się poprawię i nie obrażam się Ci co mnie znają osobiście to wiedzą że ja się nie boczę, nie obrażam i ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi ale kocham się przekomarzać (to mój minus) ale nie brnę jak wiem że nie mam racji ale wszystko musi być poparte dowodami czemu tak a nie inaczej wiesz o co mi chodzi ? Czyli jesteś butny :P Wyluzuj, już niedługo będziesz się z siebie śmiać, ża tak wyskoczyłeś z "buźką" na kolegów i koleżanki, którzy chcą Ci pomóc... Pamiętaj, czego Jaś się nie nauczy, tego Jan nie będzie umiał! Więc jeśli na początku, Twoje babole nie zostaną wyłapane, i "skarcone", skorygowane, tak będziesz je powielał i powielał ... a tego byś/my nie chcieli, nieprawdaż? Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209377 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_mm Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij #800 Opublikowano 25 Marca 2012 myth, ejjj nie jestem butny ale przez Ciebie musiałem po słownik lecieć jeszcze raz zapytam Wybaczycie mi ?? WSZYSTKICH PRZEPRASZAM jest mi trochę głupio ale myślałem że moja kiełbaska uzna większe poparcie bo od tego się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15248-nasze-wyroby/page/32/#findComment-209378 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.