jacekw21 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Lipca 2019 Jakie kiełbaski robię już widzieliście tak samo wyroby w słoikach i konserwach oraz z praski. Pokarzę jeszcze kilka fotek swoich wędzonek, oraz ich przekrojów żeby nie było że nie robię . Zdjęcia wędzarni. Wędzonki które tu widzicie są peklowane na sucho oraz mokro są parzone tradycyjnie i metodą Sous Vide są też podpiekane, wędzone na zimno i gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 12 Lipca 2019 kilka fotek swoich wędzonek, oraz ich przekrojów żeby nie było Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-634777 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 12 Lipca 2019 Jeżeli tak samo smakują jak wyglądają to Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-634778 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw21 Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 12 Lipca 2019 Jeżeli tak samo smakują jak wyglądają to Dzięki Znajomi i rodzina mówią że smaczne. A może nie chcą mi przykrości robić i kłamią Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-634779 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 12 Lipca 2019 A może nie chcą mi przykrości robić i kłamią Nie bądź taki skromniś . Ze zdjęć wyroby wyglądają cudnie . . No i wędzarnia super . Pozdrowienia ślę ....... Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-634780 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 12 Lipca 2019 Wyroby konkursowe....prosta wedzarnia i takie cudowności....pięknePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-634782 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
averoy Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 12 Lipca 2019 jacekw21w, zrobilem wedzonke krotoszynska z Twojego przepisu,jest bardzo smaczna.Twoje przepisy mam zapisane dla mnie sa klase. Pozdrawiam Cytuj Jezeli ktos chce ,znajdzie sposob.Jezeli ktos nie chce,znajdzie powod. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-634783 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw21 Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 12 Lipca 2019 Nie bądź taki skromniś . Ze zdjęć wyroby wyglądają cudnie . . No i wędzarnia super . Dziękuje za miłe słowa.Chyba się zaczerwieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-634784 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 12 Lipca 2019 Piekne :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-634785 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 12 Lipca 2019 Gratuluję wyglądu wyrobów i p otwierdzam słowa Marka z Bielska. Wędzonki które tu widzicie są peklowane na sucho oraz mokro są parzone tradycyjnie i metodą Sous Vide są też podpiekane, wędzone na zimno i gorąco. Czy możesz wskazać , które z prezentowanych wyrobów były parzone S-V? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-634786 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw21 Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 12 Lipca 2019 Wyroby konkursowe....prosta wedzarnia i takie cudowności....piękne Pozdrawiam Dzięki. Wędzarnia to fakt jest prosta i sprawdza się. To wędzarnia kolegi wędzę u niego jak mam więcej kg. do uwędzenia .Sam mam elektryka. Jeszcze tylko w kartonie i tzw.kibelku nie wędziłem. Więc w tym roku przesiadam się na świątynie dymu kibelek. Już prawie skończona.Fotki z budowy i krótki opis oczywiście zapodam. A w kartonie też zapewne kiedyś coś zadymię tak z własnej ciekawości i żeby co po niektórym udowodnić że można [Dodano: 12 lip 2019 - 21:20] Twoje przepisy mam zapisane dla mnie sa klase. Cieszy mnie to że przepisy się sprawdzają i co najważniejsze wyroby z nich smakują. [Dodano: 12 lip 2019 - 21:24] które z prezentowanych wyrobów były parzone S-V? Pierwsze zdjęcie karkówka i 22 zdjęcie baleron.[Dodano: 12 lip 2019 - 21:53] Piekne Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-634788 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 12 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-634792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 13 Lipca 2019 .prosta wedzarnia W dodatku kanałowa !!! :clap: Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-634814 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikaz Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 25 Lutego 2023 Gratuluję wyglądu wyrobów i p otwierdzam słowa Marka z Bielska. Wędzonki które tu widzicie są peklowane na sucho oraz mokro są parzone tradycyjnie i metodą Sous Vide są też podpiekane, wędzone na zimno i gorąco.Czy możesz wskazać , które z prezentowanych wyrobów były parzone S-V?W jakiej temperaturze i jak długo parzysz wędzonki S-V? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-817308 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw21 Opublikowano 26 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 26 Lutego 2023 W jakiej temperaturze i jak długo parzysz wędzonki S-V? Już dawno nie robiłem tą metodą i zapewne już nie będę problem z cyrkulatorem, a odpowiadając na twoje pytanie powiem to zależy od wielu czynników ile mam czasu jaki to wyrób i jaki efekt chce uzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16269-zdj%C4%99cia-w%C4%99dzonki/#findComment-817438 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.