quadro555 Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij #301 Opublikowano 3 Lutego Niecałe dwa tygodnie i ubytek na pętku kontrolnym z 420 do 300-tu gramów. Teraz woreczki i do lodówki.😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij #302 Opublikowano 3 Lutego Bardzo ładne , możesz podać przepis?☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 3 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij #303 Opublikowano 3 Lutego Jest na forum chorizo Andaluz. Po trzech latach moja własna modyfikacja. Wszystko na odwrót. 3/4 średnio tłustego boczku i reszta jedynka z szynki. Przyprawy modyfikowane pod mój gust. Zamiast pieprzu czarnego w ilości 1g/kg dałem 3g pieprzu ziołowego. Mniej papryki ostrej i mniej peklosoli. Czosnek dawałem świeży ze sklepu nie z działki. No i najważniejsze obniżyłem peklosol z 25 na 23 . Wiem że to na krawędzi ale to dla mnie. Nie polecam ale i nie zabraniam. Ze względu na dużą zawartość tłuszczu chorizo jest miękkie. Teraz poleży zapakowane próżniowo do Wielkanocy. Chyba że ktoś z dobrą butelką przyjdzie.🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij #304 Opublikowano 3 Lutego Dziękuje, popatrzę w takim razie na forum i wezmę pod uwagę Twoje zmiany bo bardzo ładnie wygląda. Jakbym był przypadkiem w okolicy i miał przypadkiem dobrą butelkę to się odezwę😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 28 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij #305 Opublikowano 28 Lutego Coś z soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.